Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel tomelilla fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st soffa Tomellilla 3:a i mycket bra skick. Bredd 220cm , höjd 80cm, djup 85cm. Pris 1200kr. 1 st soffa Tomelilla 2:a i mycket bra skick. Bredd 170cm, höjd 80cm, djup 85cm. Pris 900kr. Båda sofforna har en extra uppsättning klädsel i mörkgrå färg som knappt är använd. Även klädseln som sitter på sofforna på bilden är i mycket bra skick. Soffbord i fint skick med praktisk förvaring under bordet. Bredd 80cm, längd 130cm, höjd 47cm. Pris 300 kr. Pris för båda sofforna och bordet: 2000kr. Fler bilder kan mailas vid intresse!
Den berömda platsbristen har nu infunnit sig hos oss, därför säljer vi dessa bäddsoffor.. NU FINNS ENDAST SOFFAN FÖR 1700:- kvar till försäljning!!!!!!!!!! Den FÖRSTA är numera SÅLD... Soffa 1: Vill vi ha 2500 kronor för. (nyinköpt okt -05, ny vit klädsel inköpt vintern -09/10) Soffa 2: Vill vi ha 1700 kronor för. (då klädseln är i sämre skick men ändå hel) Klädslarna är avtagbara och utbytbara, nya klädslar finns på www.bemze.se att inhandla till bra priser!!
Vit Tomelilla bäddsoffa med avtagbar klädsel på både kuddar och själva soffan. Begagnad och flitigt använd men fortfarande fräsch. Pris för soffa: 600 kr. 2 st vita Tomelilla fåtöljer med avtagbar klädsel på både kuddar och själva tåföljklädseln. Begagnad och flitigt använda men fortfarande fräscha. Den ena fåtöljen har tyget släppt något i ryggen, bakom fåtöljen. Pris per fåtölj: 300 kr (500 kr för båda). Pris för hela setet: 1000 kr.
Har svårt att ta kort då den står i förrådet så se de andra bilderna som ligger här. Vit klädsel som har några år på nacken så det behövs tvättas men annars i bra skick. Används i rök- och djurfritt hem. Tar emot att sälja den då dom här sofforna är fantastiskt sköna men den får inte plats i nya hemmet:( Då vi verkligen behöver utrymmet i förrådet till annat så får du köpa den för endast 250 kr!
Fin Ikeasoffa från Tomelilla säljes pga flytt. Soffan har avtagbar och tvättbar klädsel i naturvitt. Den är i mycket bra skick utan skavanker. Klädseln är knappt tre år gammal med normalslitage och knappt en enda fläck. Längd ca 200 cm Djup ca 85 cm Sittdjup ca 60 cm De färgade soffkuddarna är i princip nya och hör inte till soffan, men kan ev köpas till vid intresse.