Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel till tomelilla bäddsoffa säljes

Bäddsoffa

Trollhättan

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Karlshamn

Tidigare annonser till salu

Pga flytt måste jag sälja min bäddsoffa, den är jätteskön att sova i. Det finns nya klädslar att köpa om man känner för en förnyelse. Tyget är lite blekt här och där, men soffan är värd sin vikt i guld när man ska ha gäster eller kanske inte har ett eget sovrum. L: 2 m B: 1 m Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill sälja min fina och sköna bäddsoffa då jag tänkte införskaffa en annan modell. Det är en Ikea-klassiker vid namn Tomelilla som jag vid införskaffandet klädde om med ett nytt tyg till en kostnad av 2000 kronor. Detta gjordes via företaget Bemz som via nätet säljer nya klädslar till Ikea-soffor i fina tyger av god kvalitet. Klädseln är lätt att tvätta och trots det ljusa tyget har den hållit sig fräsch sedan inköpet. Soffan har en säng som man med ett enkelt handgrepp vecklar ut och lika enkelt skjuter tillbaka.
BEGAGNAD bäddsoffa (Ikea Tomelilla) i vit klädsel. Soffan är i jättebra skick, dock finns några små fläckar men klädseln är avtagbar och tvättbar. Madrassen är lätt att dra fram och sov delen bekväm då madrassen är ganska tjock. Hämtas fre 27/9 eller lör 28/9 innan kl 15. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.