Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel till tomelilla bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår sandfärgade Tomelilla bäddsoffa som är i jättefint skick! Soffan bäddas smidigt ut framåt och har avtagbar och tvättbar klädsel. Vill man byta ut klädseln finns det att beställa i alla möjliga mönster och färger hos Bemz.com Soffan är: 3-sits Bredd: 195 cm Djup: 95 cm Höjd: 80 cm Sitthöjd: 47 cm Bäddmått: 133x195 cm med 11 cm tjock madrass. Nypris på soffan var ca. 7000 kr och vi säljer den nu för endast 1700 kr. 070-637 03 69
BÄDDSOFFA I FINT SKICK SÄLJES PGA PLATSBRIST. TJOCK, FAST MADRASS. ROSTRÖD. AVTAGBAR KLÄDSEL. KÖPAREN HÄMTAR SJÄLV. En ny kostar ca 7000:-. Extra klädsel i flera färger finns att köpa på Ikea och kostar ca 1500, dock behövs det ej i detta fall just nu då den ser fin ut. OBS! DET FINNS FEM ST. STORA KUDDAR TILL DEN! MÅTT: Soffan är: 3-sits Bredd: 195 cm Djup: 95 cm Höjd: 80 cm Sitthöjd: 47 cm Bäddmått: 133x195 cm med 11 cm tjock madrass.
Pga flytt måste jag sälja min bäddsoffa, den är jätteskön att sova i. Det finns nya klädslar att köpa om man känner för en förnyelse. Tyget är lite blekt här och där, men soffan är värd sin vikt i guld när man ska ha gäster eller kanske inte har ett eget sovrum. L: 2 m B: 1 m Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill sälja min fina och sköna bäddsoffa då jag tänkte införskaffa en annan modell. Det är en Ikea-klassiker vid namn Tomelilla som jag vid införskaffandet klädde om med ett nytt tyg till en kostnad av 2000 kronor. Detta gjordes via företaget Bemz som via nätet säljer nya klädslar till Ikea-soffor i fina tyger av god kvalitet. Klädseln är lätt att tvätta och trots det ljusa tyget har den hållit sig fräsch sedan inköpet. Soffan har en säng som man med ett enkelt handgrepp vecklar ut och lika enkelt skjuter tillbaka.
BEGAGNAD bäddsoffa (Ikea Tomelilla) i vit klädsel. Soffan är i jättebra skick, dock finns några små fläckar men klädseln är avtagbar och tvättbar. Madrassen är lätt att dra fram och sov delen bekväm då madrassen är ganska tjock. Hämtas fre 27/9 eller lör 28/9 innan kl 15. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.