Quantcast
Till salu inom: ”

ikea tomelilla klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag behöver nu sälja min bäddsoffa. Sängen som fälls ut är i metall. Madrassen är kvar inuti soffan hela tiden och man kan ha den "färdig bäddad" med täcke och sängkläder när man fäller ihop den om man vill. Det går även bra att lägga på en extra madrass på den utdragna sängen för extra komfort om så önskas. Klädseln är sandfärgad men om någon annan färg önskas så finns det att köpa på www.bemz.se. Nuvarande klädsel är avtagbar och tvättbar. Mått: Bredd: 205 cm Djup: 105 cm Höjd: 80 cm Sitthöjd: 48 cm Bäddmått: 133 x 195 cm Den finns i centrala Norrköping en trappa upp.
Riktigt fin och ovanlig soffa med divan (schäslong) i vinröd manchestertyg. Klädseln på kuddar är avtagbara och går att tvätta. Divanen går att sätta på valfri sida. Bredd: 200 cm, djup divan: 150 cm, djup soffa: 90 cm. Inköpt på Nilssons i Svedala, säljs för 2200 kr. Jätteskön fåtölj, IKEA Tomelilla. Klädseln är mörkbrun, avtagbar och tvättbar. Nypris 2000 kr, säljs för 600 kr. Varorna skickas ej, finns i Malmö. Ring gärna, men sms och mail går också bra. Nina 0708-460210
Ute igen pga oseriös köpare.. Snygg bäddsoffa från Ikea säljes med tillhörande superskön fåtölj! Klädseln är ljusbeige och inköpt i maj. Vi har suttit i den max 5 gånger sedan dess. Nypris för enbart klädseln är 3000:- nu får ni soffa och fåtölj på köpet, alltså allt för 3000:-. Kuddarna ingår. Prutat o klart tack! Kan ev säljas seperat till rätt pris. Först på plats med pengar i hand gör affär!
Fåtölj, modell Tomelilla, IKEA. Beige klädsel som är avtagbar och tvättbar. Det finns ett företag som man kan finna på nätet som säljer klädslar till Tomelillamöbler om man skulle vilja byta. På bilden ser det ut som att det är fläckar på sitsen, men så är inte fallet, det är ngn sorts ljusfenomen. Fåtöljen är välskött och i bra skick och är mycket bekväm och framför allt lätt, trots storleken.