Quantcast
Till salu inom: ”

tomelilla fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2,5 -sits bäddsoffa, IKEA Tomelilla. Snygg och funktionell soffa. Soffan är lätt att flytta då den har hjul på framsidan. Tag bort sittdynorna och med ett enkelt handtag så fälls sängen upp ur botten på soffan(inkl. madrassen). Sovplats för 2 personer samt att den är förvånande skön att sova i. Avtagbar blå-grå tygklädsel, tvättbar. Mått: B204xD110xH80 cm. Bäddmått: L195xB133 cm. med 11 cm tjock madrass. 4 st kuddar med måtten 58x58 cm Inköpspris ca 7000 kr Säljes pga. Flytt och platsbrist. OBS! biderna är ej på soffan som är till försäljning, då denna står i ett förråd. Det är samma färg och modell dvs likvärdiga.
Soffa Tomelilla 3-sits med 4 st mindre kuddar, svart klädsel från Bemz som är tvättbar i 60 grader. Djup 90 cm, bredd 200 cm och höjd 90 cm. Tomelilla 500 kr Nu ska soffan bort! Soffan finns kvar till på skärtorsdag då den skänks till hjälporganisation om ingen köpt den innan dess. Ring om du är intresserad, mail besvaras inte. OBS! Soffan ska verkligen bort innan torsdag så ingen mening att försöka köpa bara klädseln, hämta senare eller betala efter nästa lön...
Önskar köpa fåtölj i stil med Ikeas Ektorp, Tomelilla osv.. Gärna en vit men allt är av intresse! Den ska vara i fint/fräsch skick och kan tänka mig att betala max runt 500 kr. Bor i Helsingborg och är intresserad av köp här eller i kommuner runt om, inte för långt avstånd :) Maila om du har någon som du vill bli av med Tack på förhand.
Snygg soffa med manchester liknande klädsel och extra sittdjup från EM möbler. Inköpt 2008. Avtagbar klädsel som går att tvätta i maskin. Färg: svart Längd: 262 cm Djup: 107 cm Nypris 9995:- kvitto finns! NU 4000:- Tomelilla fotölj från Ikea. Ny klädsel som är avtagbar och går att tvätta i maskin. SÅLD! Pris 1000:- Mvh Alexandra
Säljer min fina bäddsoffa. Utbytbar klädsel. Jag har katt så där kan vara spår efter honom på den. Hämtas den 1:a-2a September då jag tömmer min lägenhet. Soffan är beige. Bilden är inte min men soffan ser lika dan ut. Soffbord kan ingå vid intresse. Om ni är intresserade av båda så är priset 1100 kr. Pris: 900 kronor Kan fraktas hem till er men då måste ni köpa den. Soffan finns i ett släp i malmö lördag kväll till söndag förmiddag. Annars står den i klippan hela lördagen.