Quantcast
Till salu inom: ”

klippans yllefabrik garn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag ska flytta från min lägenhet som ligger mitt i centrum av Klippan. Nära till apotek, post, Ica och gågatan! Den ligger på hörnan med loftgång men är oftast ingen som går förbi. Det är heimstaden som är hyresvärden och jag vill med denna annons kolla intresset på lägenheten. Den har ett stort sovrum, vardagsrum stor toalett, walk in closet och ett mindre utrymme som kan vara bra för data osv. Det finns möjlighet att jag kan flytta tidigare men det finns ingen exakt datum. Då jag inte vill stå med två hyror kollar jag nu redan intresset. Heimstaden ser nog att ni inte har betalnings anmälningar och fast jobb. Den kommer nog finnas på heimstadena hemsida. Www.heimstaden.se Maila för mer info!
Totalt mer än 11 kg garn i 100% ull. (se specificerat här nedan) Ca 7 kg, mer än 360 garnnystan Soraya ullgarn i påsar efter färg. Ca 25 gram/nystan. 100% ren ny ull, Made in England. Från Almedahls och Nordiska. På bilden där garnet ligger på golvet ligger de i dubbla lager, det är alltså minst dubbelt så många nystan än det som syns på bild. (Bild 1,2 och 4) 4 kg - (nästan en IKEA-kasse full) med "stora garnrundlar". Klippans Idun. 100% ull, malsäkert, tvättbart i 30 grader. Från Klippans yllefabrik. (Bild 1 och 3) Garnet kan skickas, köparen står för frakten. Total storlek - 2 fulla IKEA-kassar. Finns annonsen kvar finns garnet kvar.
Historien om Falu yllefabriks AB som blev det välbekanta Tidstrands i Sågmya, Dalarna, där bl a de begärliga Tidstrandfiltarna gjordes. En epok som gick i graven 1976. NYSKICK! Åhlén & Åkerlund, 1946. 66, [1] s. Rikt illustrerad med fotografier av K W Gullers. Inbundet blått halvklotband med gulddekorerat marmorerat pärmpapper, övre färgat snitt. 4:o. 305x215x10 mm. 575 g. Tryckt på konsttryckpapper. Ilagt kortbrev från ägaren A L Tidstrand. [Top 2] /---/ Innehåll: 50 och 75 års jubileum; Från träbarack till tegeljätte...; År av bekymmer och kamp...; Genom krigstid och svårigheter; Upp i de storas klass...; Vrebroströmmen - kraftkällan...; Löngods; Garn; Tyg; Tidstrandfilten; Ny bygd i vildmarken.
Växtfärgat ullgarn i läckra färger som jag har köpt från Klippans Yllefabrik och färgat själv. Ett mycket bra pris för alltsammans är 400:-. Garnet väger 1,1 kg.
Är du också nyfiken på skåningarnas Gåsamiddag? Nu har du chansen att uppleva en traditionsenlig gåsamiddag på Spångens Gästgifvaregård. Vi bjuds en 3-rätters gåsamiddag med lite historia kring traditionen, därefter dans till orkester och övernattning i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 300: -) På 30-talet spelades filmen "Kalle på Spången" in här med Edvard Persson i huvudrollen. Atmosfären från filmen är omsorgsfullt bevarad och i Edvard Persson-rummet finns bilder och affischer som berättar om denne legendariske skåning. Innan vi lämnar Skåne besöker vi KlippansYllefabrik . I fabriksbutiken kan du fynda hemtextil/inredningsprodukter från två starka varumärken - Klippan och Bengt & Lotta. De erbjuder produkter både från det ordinarie sortimentet samt utgående varor och andrasortering till förmånliga priser. De har det mesta inom hemtextil, såsom plädar, filtar, kuddar, kökstextilier och tyger.  De har också en stor barnavdelning inklusive Laban-produkter. För er som handarbetar, erbjuds garner för handvävnad och stickning.  I priset ingår: Bussresa ToR , hotellövernattning i dubbelrum, frukost, 3-rätters Gåsamiddag (ex. dryck) Dans till orkester, besök på KlippansYllefabrik. Varmt välkomna!