Quantcast
Till salu inom

"klippans yllefabrik garn säljes"

Igår

Rum på Åbygatan i Klippan

3 488 kr
Findroommate.se
Igår

3 rum lägenhet på 82 m2

2 989 kr
Findroommate.se
Klippan
Igår

Mercedes-Benz E 350 T CDI B...

95 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Hundtrim med superpriser

Blocket.se
Butik Klippan
Igår

Mercedes-Benz E 300 de Ladd...

524 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Liten besättning Gutefår

1 250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Klippan

Öppen ljus lägenhet i centrum av klippan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej. Jag ska flytta från min lägenhet som ligger mitt i centrum av Klippan. Nära till apotek, post, Ica och gågatan! Den ligger på hörnan med loftgång men är oftast ingen som går förbi. Det är heimstaden som är hyresvärden och jag vill med denna annons kolla intresset på lägenheten. Den har ett stort sovrum, vardagsrum stor toalett, walk in closet och ett mindre utrymme som kan vara bra för data osv. Det finns möjlighet att jag kan flytta tidigare men det finns ingen exakt datum. Då jag inte vill stå med två hyror kollar jag nu redan intresset. Heimstaden ser nog att ni inte har betalnings anmälningar och fast jobb. Den kommer nog finnas på heimstadena hemsida. Www.heimstaden.se Maila för mer info!
5 643 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Ullgarn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Växtfärgat ullgarn i läckra färger som jag har köpt från Klippans Yllefabrik och färgat själv. Ett mycket bra pris för alltsammans är 400:-. Garnet väger 1,1 kg.
400 kr
Blocket.se
Resor  ·  Västerås

Gåsamiddag och dans till orkester

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Är du också nyfiken på skåningarnas Gåsamiddag? Nu har du chansen att uppleva en traditionsenlig gåsamiddag på Spångens Gästgifvaregård. Vi bjuds en 3-rätters gåsamiddag med lite historia kring traditionen, därefter dans till orkester och övernattning i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 300: -) På 30-talet spelades filmen "Kalle på Spången" in här med Edvard Persson i huvudrollen. Atmosfären från filmen är omsorgsfullt bevarad och i Edvard Persson-rummet finns bilder och affischer som berättar om denne legendariske skåning. Innan vi lämnar Skåne besöker vi Klippans Yllefabrik . I fabriksbutiken kan du fynda hemtextil/inredningsprodukter från två starka varumärken - Klippan och Bengt & Lotta. De erbjuder produkter både från det ordinarie sortimentet samt utgående varor och andrasortering till förmånliga priser. De har det mesta inom hemtextil, såsom plädar, filtar, kuddar, kökstextilier och tyger.  De har också en stor barnavdelning inklusive Laban-produkter. För er som handarbetar, erbjuds garner för handvävnad och stickning.  I priset ingår: Bussresa ToR , hotellövernattning i dubbelrum, frukost, 3-rätters Gåsamiddag (ex. dryck) Dans till orkester, besök på Klippans Yllefabrik. Varmt välkomna!
2 190 kr
Blocket.se