Quantcast
Till salu inom: ”

klippo lawnmaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klippo

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

För perfektionisten. Stabilt chassi i 3 mm pulverlackerad plåt. Tyngden och den stora valsen gör att gräsmattan får det klassiska utseendet med ränder. Uppsamlaren i komposit är standard. Maskinen går även att köra utan uppsamlare. Motorn är en toppventilsmotor från välkända Briggs & Stratton. Klipper 104 klipp/m. Säljes för tid ej finns för den perfekta gräsmattan när man har familj... Maskinen behöver service, är du händig och fixar det själv är det bara att byta ut filter , tändstift och justeras lite ev lämna in den till de som kan det. Behövs bytas skruv för att kunna ändra klipp höjd, för övrigt i bra skick. Nypris 18300 kr, säljer för 11 000 kr. Snabb affär något billigare..
För perfektionisten. Stabilt chassi i 3 mm pulverlackerad plåt. Tyngden och den stora valsen gör att gräsmattan får det klassiska utseendet med ränder. Uppsamlaren i komposit är standard. Maskinen går även att köra utan uppsamlare. Motorn är en toppventilsmotor från välkända Briggs & Stratton. Klipper 104 klipp/m.
För perfektionisten. Stabilt chassi i 3 mm pulverlackerad plåt. Tyngden och den stora valsen gör att gräsmattan får det klassiska utseendet med ränder. Uppsamlaren i komposit är standard. Maskinen går även att köra utan uppsamlare. Motorn är en toppventilsmotor från välkända Briggs & Stratton. Klipper 104 klipp/m. Ordinarie pris 17600 Nu 15840 Finns i Täby butiken Välkommen!
Ett klassiskt gräsklipparpar för anglofilen eller gräsmattepedanten. Mkt lite använda. Motorklipparen har Kawasakimotor och är i funktion ganska lik Klippo Lawnmaster. Extra uppsamlare till handjagaren pga transportskada. Säljes endast pga lägenhetsflytt.
Klippo Lawnmaster är gräsklipparen för dig som drömmer om den perfekta gräsmattan! säljes nu på grund av tidsbrist.. Säljes i bef skick. Den är nyservad på hos klippo-serviceverkstad men det saknas en skruv för inställningen av höjden på klippningen, är nu inställd på ca 32mm! Denna går enkelt att beställa hem för nån hundralapp. Läs mer om klipparen på klippo.se