Quantcast
Till salu inom: ”

klockor köpes säljes

Säljes

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Bostons bombpatrull skakas när en våg av kraftiga bomber exploderar i staden. Spåren leder till en misstänkt terrorist mer ondskefull och tekniskt avancerad än någon tidigare mött - en gåta för alla! Utom ansvarige Jimmy Dove ( Jeff Bridges, -Utan fruktan-). Konfronterad med en dödlig motståndare (Tommy Lee Jones -Men In Black-) som Dove trodde tillhörde hans förflutna,startar en jakt som är lika personlig som desperat. Medan klockan tickar närmar sig Jeff Bridges och Tommy Lee Jones en explosiv konfrontation i detta spännande action-äventyr.
Jimmy ser sina singelvänner gifta sig en efter en och när hans flickvän Anne fångar buketten på ett bröllop är hans ungkarls dagar räknade. Efter mycket tvekan och samvetskval bestämmer Jimmy sig för att ställa den stora frågan till flickvännen, men misslyckas totalt i sitt frieri. Upprörd och besviken accepterar Anne ett utlandsuppdrag för att komma över det katastrofala frieriet. När hon rest får Jimmy veta att ett stort arv på 100 miljoner dollar väntar på honom men bara om han gifter sig innan klockan 18:05 på sin trettionde födelsedag ? vilket är i morgon! Det blir upptakten till en desperat jakt efter en blivande fru bland en rad före detta flickvänner...
"Lundmark, Lennart. Tiden är bara ett ord - Om klockornas makt och hur man bryter den. 1994. 173 s. Förlagsband med skyddsomslag.- Bjuder ni på denna artikel bekräftar Ni att Ni har läst och godkänt våra leverans och betalningsvillkor, dessa kan läsas på ""min personliga"" sida på http://www.tradera.com/trader/message_show.asp?id=663514 - Angående vår Tradera Direkt försäljning: Leverans sker från vårt lager en gång i veckan (oftast torsdagar) oavsett när beställning är gjord. Läs vår personliga sida för mer information. "
Bonniers. 1978. 246 s. Inbunden. 19x12,5cm. 298 gram. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Vad har en sextonårig flicka ute att göra ensam klockan fem på morgonen? Visserligen är det midsommarnatt, men hon är för full för både sju sorters blomster och drömmar om sin tillkommande. Det har tagit henne en kvart att gå biten från infarten till gatan där hon hör hemma i åttonde radhuset på vänster hand. Hon kommer aldrig fram. Några dagar senare hittas hon, dödad, misshandlad och våldtagen. Någon i radhusområdet måste vara den skyldige...men vem? "Sommarmord är en roman om misstankar...masshysteri..och grymma, oöverlagda gärningar..
W & W. 1981. 296 s. Inbunden. 22x14,5cm. 451 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Övers: Astrid Lundgren. "För de flesta engelsmän kommer första världskriget som en överraskning. Det lättjefyllda socitetslivet vid Abingdon Pryory, familjen Grevilles residens, fortsätter som vanligt med temottagningar och danstillställningar ännu då de första kanonsalvorna avlossas på den europeiska kontinenten, hösten 1914. I ett slag ställs alla hävdvunna begrepp på huvudet. Världen förändras, liksom villkoren för bokens samtliga personer. (Den första i en serie, den andra är "Krigets klockor")..