Quantcast
Till salu inom: ”

knights sadel återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jincheng Custom 50-250cc reservdelar Årsmodell: 2007 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Passa på att fynda ! Vi rensar lagret på reservdelar passande Jincheng knight 50 & custom mc 250cc Mc / moped . ------------------------------------------- Vi har plast, bussningar, bärarmar, bakaxel, lager, mätare, stötdämpare, däck, sadlar, motorer gaffel startmotor CDI belysning mm mm -------------------------------- Maila gärna förfrågningar --- Vi skickar med DHL och 14dgr Klarna faktura ! --------------------------------------------------------------Våra märken är Arctic-Cat Suzuki SMC Hisun ATV . Om företaget Välkommen till TommysMotor Borlänge Återförsäljare för Arctic-Cat Suzuki SMC & Hi-Sun ATV. Försäljning Service och reservdelar--------------------------------------------------------Kolla på våra Tradera auktioner : http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1886960 Om företaget Välkommen till TommysMotor Borlänge Återförsäljare för Arctic-Cat Suzuki SMC & Hi-Sun ATV. Försäljning Service och reservdelar
Säljer två jättefina sadlar i superbra skick! Har varit in hos en sadelexpert som har tittat igenom sadlarna och fått dem värderade. Lippo Marcello (bild nummer 1): En mycket populär och omtyckt sadel! Allroundsadel med djupt säte som gör att man sitter perfekt. Min absoluta favoritsadel! Har utbytbara koppjärn. 17 tum, medium wide. Stoppad med AMS-stoppning, mjukt konstull och ett lager av neoprene närmast ryggen. Det gör att sadeln blir bekväm även för hästen. Nypris ligger på cirka 12-14 tusen. Blev värderad till 8000 kr, men behöver eventuellt stoppas om till den nya hästen, så mitt pris är 7000 kr. Knights sadeln (bild nummer 2): Väldigt vanlig storlek som passar de allra flesta hästar. 17 tum, medium wide Hoppsadel som är mycket bekväm att rida i! 2000 kr Jag nås i första hand på telefon, 0708856455. Sadlarna hämtas i Karlstadsområdet. Går i skola på vardagar så om jag inte svarar direkt ringer jag upp senare!
Mycket fin Knights sadel i jättebra skick. Har blivit genomkollad hos en sadelexpert och fått den värderad. 17 tum, medium wide. En vanlig storlek som passar de allra flesta hästar. Flatback, rundade bossor med bred anläggningsyta. Vulster med lufthål på insidan, vilket gör att de snabbt återfår form och spånst. Bayflex foam finns i sätet, vilket gör det mjukt och bekvämt. Den har dessutom paneler med stoppning av polyuretanfoam, vilket är ett mångsidigt material som anpassar sig till olika tryck utan att förlora formen. Bayflex stoppningen ger dessutom inga tryckpunkter på hästen. Tycker att sadeln är underbar att rida i och min häst har trivts otroligt bra i den. Har tidigare blivit använd både på ponny och häst. Nypris: 9000:- Mitt pris: 3500:- Priset kan möjligtvis diskuteras. I första hand nås jag på telefon: 0708856455. Sadeln hämtas helst i Karlstadsområdet. Under vardagarna går jag i skola, så om jag eventuellt inte svarar direkt ringer jag upp senare.