Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu trelleborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sex jättesöta/mysiga kattungar söker nya hem. Dom är födda den 26/3-2011. Fyra röda, en mörkbrun med vit haklapp, en sköldpadd. Endast seriösa köpare, ungarna kostar 500 kr stycket. Dom är vid leveransen avmaskade. Mamman och pappan finns i hemmet. Dom är idag 5 veckor gamla, rumsrena och äter både torrfoder och mjukmat. Vill du tinga en unge vill vi att du erlägger 250 kronor, pengarna återbetalas inte om du ångrar dig. Katterna är redo att flytta vid 12 veckors ålder.
Två söta och snälla katter med trevlig personlighet söker ny familj. Båda katterna är väldigt tillgivna och har redan börjat gå på lådan. Katterna är redan ett par veckor äldre än på fotona och tiden går fort framåt mot den tiden när de är redo att lämna sitt hem. Eftersom dessa katter endast säljs för att kattkvoten redan är fylld i hushållet så skriv ett email och berätta varför ni vill ha dessa katter så kontaktar vi er. Katterna kommer endast säljas till seriösa, intresserade kattälskare!
Maja vår älskade kattunge, försvann från Wemmenhögsgatan/Söderslättsgatan fredag eftermiddag/kväll den 18/11. Snälla snälla ring/smsa/maila om ni sett henne! Hon är snart 6mån gammal och lyssnar till namnet Maja. Vanlig grå/vit/svart bondkatt, men världens finaste för oss! Hon hade inget halsband eftersom hon ska steriliseras samt öronmärkas i början av december. Har ni sett eller hört något, så snälla hör av er!!! Mvh Kim, Isaac o Noah
Någon som vill ta hand om oss? 3 kattungar ca 6 månader , födda på en bakgård av en hemlös katthona. Trötta på att bo ute i kylan på en bakgård mitt i staden. Är lite blyga men gör framsteg varje dag. 1 svart hona 1 svart hane 1 grårandig hane. Kan vi komma till samma ställe är det ett plus, men går det ej så vill vi gärna bli hämtade samma dag så att ingen blir lämnad ensam. Priset är inte det viktigaste utan det är omvårdnad och tålamod.
Honan är van med hundar och andra katter små barn och äldre. Hon är snäll och trevlig. Rysskt blue blandat med bonde, rumms rän. Priset kan diskuteras jag vill bara henne bästa jag har hennes mor och far. En granne adapterade henne och lämnade henne hus någon, min andra granne har hittat henne och tat hand om henne tills nu, så hon har själv 4 katter och har svårt att behålla henne vi vill hitta ett hem till henne för att hon är underbar´. jag har adapterat kattungar runt i hela skåne och det är första gång som detta hänt oss.ring eller mejla