Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga ängstugan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig liten stuga med härlig tomt i skogsbacke vid Ängstugan i Nyköping säljes möblerad och klar för en njutbar sommar vid havet. Hall, vardagsrum med sovalkov och litet kök. Altan under tak på hela framsidan med plats för många gäster. Stugan har inte el indraget utan vi använder gas-spis och solcellsbelysning. Men det går förstås att dra in el om så önskas. Kommunalt vatten finns vid tomtgränsen. Gångavstånd till café med badmöjligheter. Ca 50 m till föreningshus med dusch och toalett. Tomtyta ca 300 kvm varav ca hälften skogstomt med eget berg. Flera platser som bjuder in till fika, lässtunder och odling. Separat odlingslott med fruktträd, jordgubbsland, rabarber och potatis. OBS! Får endast köpas av personer skrivna i Nyköpings/Oxelösunds kommun. Säljes till högstbjudande.
Fin och välbygd stuga med el,öppen spis och vedspis säljes lagom till våren/sommaren. Stor härlig plan tomt med fruktträd,bärbuskar,blommor,redskapsbod och jordkällare. 2st bevattningsposter finnes. Dricksvatten nyligen framdraget ända till tomten. En av de få tomterna/lotterna med odlingslotten intill tomten! En riktig "sommarstugekänsla" med närhet till havet och stan! 265 000kr el högstbjudande! Vid intresse maila eller ring så bokar vi in visning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin och "hög" stuga i underbart läge. Sovloft för två personer, väggfasta soffor som också kan utnyttjas som sovplatser. Köksutrymme med utsikt mot allmänning. Dricksvatten finns runt knuten. Sjövatten för bevattning finns vid varje lott. Toalett och dusch finns nära i föreningslokalen. Pris: 65 000 kr el högstbjudande Koloniträdgårdarna Ängstugan kräver att du är skriven i Nyköping/Oxelösund. För mer information om föreningen: http://angstuganskoloni.se/index.html Maila ditt intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vackert belägen kolonistuga i avskilt läge med utsikt över Ängstugans koloniområde och stadsfjärden. Koloniområdet ligger i utkanten av Nyköping, så det är nära till stan, men ändå på landet. Ca 25 kvm fördelade på vardagsrum, sovalkov och kök. Öppen spis. Drygt 9 kvm altan. Till stugan hör också en väl tilltagen källare med arbetsbänk och jordkällare. Både stugan och källaren har el. Möjlighet att parkera en bil. Arrenderad jordlott om 215 kvm samt skogslott 375 kvm.
Kolonistuga utan el med växthus Jasminvägen 309 50000 kr eller högstbjudande