Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga 38m² gålö kärrmaräng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en liten 2:a på 38 kvm som ligger i det attraktiva området minneberg. Relativt stor balkong med viss utsikt över vattnet. Fina promenadvägar, nära till alvik där det finns mat affärer mm. Tar ca 10 min att gå ner till alvik och där ifrån tar det ca 10 minuter in till city. En ombildning till bostadsrätter har varit på tal men vet ej hur långt de har kommit. Hyran ligger på ca 5200 men då är den också stambytt för ca 2 år sedan så ingen höjning kommer att ske. Tvättstuga finns i källaren på huset och ett stort vindsförråd ingår. Tvättmaskin får man installera om man vill (utag för detta finns) man får även sätta in dusch istället för badkaret som finnes. Jag är mycket seriös och vill byta, så markera endast intresse om du är intresserad av att byta!
Hej! Jag säljer nu min etta på 38 m² på grund av utlandsflytt. Lägenheten ligger på andra våning i ett fyravåningshus. I hyran ingår värme, basutbud av tv-kanaler (comhem). Bostadsrättsförening: HSB. Lägenheten har stort och rymligt kök med plats för diskmaskin. Fräscht badrum med badkar. Balkong i söderläge. Stor tvättstuga i samma hus, lätt att få tid. Förråd både i källaren och på vinden. 10 min gångväg till järnvägsstation och 15 min till centrum. Kiosk rakt över gatan, nära till flera busshållplatser och stort grönområde. Eventuellt billigare vid snabb affär. Inflyttning omgående. Ring eller maila för visning!
Jag har en liten 2:a på 38 kvm som ligger i det attraktiva området minneberg. Relativt stor balkong med viss utsikt över vattnet. Fina promenadvägar, nära till alvik där det finns mat affärer mm. Tar ca 5 min att gå ner till alvik och där ifrån tar det ca 10 minuter in till city. En ombildning till bostadsrätter har varit på tal. Tvättstuga finns i källaren på huset och ett stort vindsförråd ingår. Tvättmaskin får man installera om man vill (uttag för detta finns) man får även sätta in dusch istället för badkaret som finnes. Jag är mycket seriös och vill byta, så markera endast intresse om du är intresserad av att byta!
Optimal 1,5 rok i härlig funkisfastighet på Gärdet våning 6 Välkommen till en mycket väldisponerad lägenhet om 38 kvm i läcker funkis med högt och fritt läge på trevliga Furusundsgatan. I lägenheten finns det en uppbyggd sängstomme med mycket god förvaring, den står i avskiljd del av lägenheten. Vardagsrummet sitter ihop med matplatsen och därifrån kommer du även ut på balkongen där du har utsikt ända till globen. Vindsförråd och en vädringsbalkong med milsvidd utsikt som ska byggas om till takterrass finns. Lägenheten är stambytt och renoverad, kyl, frys, diskmaskin, ugn och häll är från 2009 (Siemens). Kombinerad tvättmaskin och torktumlare, 2009. Allt är mycket gott skick.
Ligger uppe på ett litet berg,lugnt läge,2 sovrum ett allrum med kök,el finns,vattenkran finns nära stugan.Frystoa,Friggebod.5min till bad,båtplats kan man hyra.Arrende 3600 i kvartalet,tomt 500 kvm.Möbler och verktyg/redskap lämnas kvar.pris 395.000:- eller bud.Åk gärna ut och titta på området och utanför stugan och hör av er om ni vill se mer.Kolla på Eniro Gålö Kärrmaräng,åk in på området Kärrmaräng,åk långa vägen fram sväng höger vid Hornsväg åk rakt fram till sista parkeringen,gå sen upp på berget gå till vänster så är stuga 129 där.Ni måste vara skriven i stockholms kommun för att köpa stugan.Ring mäklaren Peter 0707-979898