Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga bergshamra säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stugan ligger i Bergshamra koloniförening. Den är byggd 1983 och vi har haft den sedan 1988. Stugan är inredd med ett större rum och ett lite mindre kök. Det finns mulltoa och redskapsbod full med alla nödvändiga trädgårdsredskap. Stugan har en härlig stor veranda i söderläge. Tomten på ca 380 m2 är mycket välskött och fint disponerad. Det finns ett plommonträd och tre äppelträd. Stort hallonland, jordgubbsland, kryddodling, röda och svarta vinbär, krusbär, rabarber. Det finns gräsmatta och fina rabatter som blommar hela säsongen. Alltsammans säljes komplett med inventarier.
Fin stuga med elvärme. Stugan är inredd med ett större rum och ett lite mindre kök/matrum. På framsidan (söder) finns en stor veranda med matplats på ena sidan och kaffehörna på den andra. På baksidan av stugan finns en stor verktygsbod med alla upptänkliga trädgårdsverktyg samt ett utrymme med mulltoa. Tomten är ca 380 m² och är mycket välskött. Det finns tre äppelträd, ett plommonträd, hallon- och jordgubbsland, svarta och röda vinbärsbuskar, krusbär, krydd- och grönsaksland samt rabatter som blommar hela säsongen (vår, sommar, höst). Det finns också en hyfsat stor gräsmatta. Stugan hör till Bergshamra Koloniförening och ligger i Tivoliområdet i Södra Bergshamra ca 250 meter från Brunnsviken. Det finns kommunalt sommarvatten. Årsavgiften till koloniföreningen är ca 3500 kr som täcker in arrende, sommarvatten, container ett par gånger per år, sophämtning samt föreningskostnader. Stugan säljes komplett med alla inventarier. Det är bara att flytta in och börja odla och njuta av våren!
Kolonistuga önskas köpas av Bergshamrabo. Söker du en omsorgsfull och trägårdsälskade köpare till din kolonistuga, hör av dig.
Fin kolonistuga med trädgård vid Brunnsviken/Bergshamra Stockholm. Telefontid 8.00-11.00 samt 17.00-...
Fin kolonistuga med trädgård vid Brunnsviken/Bergshamra Stockholm. Telefontid 8.00-11.00 samt 17.00-21.00 alla dagar. Pris: 500000 kr eller hbj.