Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga dragsö camping karlskrona säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välkomna till Sturkö Camping! Trettio kilometer öster om Karlskrona, på södra delen av Sturkö, vid en vindskyddad havsvik ligger Sturkö Camping. Sol och salta bad vid vår barnvänliga och långgrunda badstrand eller en egen badvik på ön eller närliggande öar. Här finns vattenparkgolf, motionsspår 4,5 km, 15 km till golfbana. Tipsrundor arrangeras torsdagar i juli. Cyklar, roddbåtar och kanoter finns att hyra. Där finns även den omtyckta restaurangen STORKEN. En god middag, fika, dagens rätt eller något att dricka. Visaftnar, allsång och familjeunderhållning och dans arrangeras i vår trädgård. För många har Sturkö blivit semesterparadiset.
Stuga 18 m2 med altan högst upp på Dragsö med utsikt över Karlskrona Skärgård säljes till ett kraftigt reduserat pris p.g.a tidsbrist. Lägsta pris är 100 000 kr eller högsbjudande därutöver. Om man vill kan man renovera upp stugan till den vackraste på Dragsö och på bästa plats. Utan el men tillgång till vatten och campingens serviceanläggningar.Ni äger stugan och betalar ett markarrende på ca 6300kr/år till kommunen. Om ni är en stor familj kan ni även köpa stuga 75 som är en utmäkt övernattningstuga som är isolerad.
Stugan är högst upp på Dragsö med utsikt över Karlskrona Skärgård säljes till ett kraftigt reduserat pris p.g.a tidsbrist. lägsta pris är 50.000 kr eller högstbjudande därutöver . Den är en utmärkt övernattningsstuga då den är välisolerad.Efter godkänt bygglov kan stugan byggas ut till 15 kvm. Utan el men tillgång till vatten och campingens serviceanläggningar. Ni äger stugan och betalar ett markarrende på ca 3900 kr/år till kommunen. Även perfekt tillsammans med stuga 74 om man är en stor familj.
Stuga nr 66 på Dragsö, byggd 1996, säljes! Gasspis och kylskåp. Belysning från batteri, laddat med solpanel. Tillgång till toaletter och övrig service på Dragsö Camping. Pris: 125 000:- el. högstbjudande.