Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga eslöv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Duvor

Eslöv
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga med tomt Säljes 12500 kr
Vill nu sälja min fina stuga pga flytt. Stugan är i mycket gott skick. Mejla vid intresse.
Mysig stuga på Prästkragens koloniområde säljes med inredning. Trädgården är välskött med både odlingslott och gräsmatta för sköna fikastunder och lek. Stugan har ett stort rum och ett litet pentry med gasolplatta. Dessutom finns ett förrum med stora fönster ut mot trädgården samt ett rymligt redskapsförråd. Köparen måsta vara bosatt i Eslövs kommun. Kontakt endast via telefon.
Kolonistugan är på c:a 16 kvm och har kylskåp, husvagnsspis och kamin vilka är gasoldrivna. 2 st gasolflaskor ingår. Soffa och stolar samt utemöbler ingår också. Bilbatteri som laddas av solcell driver belysning och radio. Utöver detta ingår även motorgräsklippare och diverse redskap i förrådet (hopbyggt med stugan). Intresserad - ring Arne 0415 33 00 41
röd liten stuga. nymålat tak. ny fasadbeklädnad. Stor yta för odling. Plommon, äpple, hösthallon, jordgubbar, smultron, rabarber finns att skörda Finns tillstånd att bygga till trädäck och förråd. I köket står det en gammeldax gasspis/ugn mycket fin. Behov av renovering invändigt Krav för att kunna köpa den: bli godkänd av styrelsen. Billigt vid snabb affär.