Till salu inom

"kolonistuga lövkojan lövgärdet säljes"

Göteborg
1 månader

Kolonistuga

260 000 kr
Citiboard
Butik Västerbottens län
12 år

Det regnar på vår kärlek

Hyrahyra.se
Butik Västerbottens län
12 år

Vaxdockan

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Helsingborg

Fin Kolonistuga med alla faciliteter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket fin och välvårdad kolonistuga på Senderöds koloniområde (Senderödsvägen ) . Här kan du spendera sköna dagar och bara njuta av den svenska sommaridyllen. På gångavstånd från finner du havet och vackra promenadstråk i Pålsjö skog. Närbutik finns i Mariastaden. Den mysiga och ljust tapetserade stugan är på 35 kvadrat fördelat på 2 rum och kök med totalt 6 sovplatser (två sängar, två bäddsoffor). Välutrustat kök med spis, kyl, frys och micro. Badrum med WC, dusch och tvättställ anslutet till kommunalt avlopp. Elelement ger värme året runt. Inventarier ingår. Lättskött och prunkande vacker trädgård på ca 300 kvm med bla rosenrabatter, körsbärsträd, äppelträd, syrener och bärbuskar.och kryddträdgård. Här hittar du många vackra detaljer, skulpturer och singelklädd avdelning. Dessutom är den ekologiskt skött utan gifter. Bra läge i området med sol hela dagen. Mysig vind-och insynsskyddad uteplats med handgjord vedgrill. Info om föreningen hittar du på http://senderod.com/. 230000 eller högstbjudande.
230 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Oskarshamn

Fin Kolonistuga i Oskarshamn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljes min fina kolonistuga pga, husköp.. 2 rum och kök med rinnande vatten,tomt med många olika fruktträd och bär...rymlig stuga..gasolkök..porta potti finns inne i stugan om man skulle vilja använda.. veranda under tak, el finnes,drivs av ett elverk...säljes fullt möblerad...i stugan finns även en fotogenkamin inbyggd om man vill vara där på vintern,värmer upp riktigt bra och effektivt...har kostat på stugan en hel del..isolerad...förråd finns på baksidan för diverse trädgårdstillbehör.. En av dom största på området.. stugan ligger i ett hörn.. Lättskött tomt... arrendeavgift 570:-/år riktig toalett finnes på området i närheten.. för mer info och bilder maila.. Säljes komplett med möbler och trädgårdsutrustning Obs: Endast SERIÖSA,har nog med brevvänner och bildsamlare... Måste säljas omgående pga, bristande med tid och intresse..har ej tid att vara där mer och fixa..toppenstuga med soligt läge och för många Mysiga sommardagar/kvällar och nätter..
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Fritidshus i underbara Lövkojan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av flytt säljer jag nu min stuga i Lövkojan, som ligger Lövgärdet in mot Vättlefjäll. Stugan är runt 15 kvadrat med stor altan samt en liten lekstuga för barn. Det finns gott om utrymme att bygga ut. I stugan finns kylskåp, micro och en liten spis med två plattor. Stugan har el, vatten och fräscha toaletter och dusch ligger ca 25 meter bort. På tomten finns äppelträd, smultron, hallon, krusbär, röda vinbär, svarta vinbär, björnbär och amerikanska blåbär. Lövkojan är en underbar liten förening som äger marken, så det är inget arrende. Gångavstånd till badplatserna vid Surte (15 min) och Lövgärdet (8min). I Surtesjön är det idylliskt att paddla och det är nära till Vättlestugan med dess kanotuthyrning. Avgift till föreningen ligger på 450 kr/mån. Ring eller mejla vid intresse.
220 000 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Göteborg

kolonistuga

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 månader
"Längst bort i Lövgärdet, i kanten av Vättlefjäll och några stenkast från Surtesjön, ligger i brant kuperad terräng koloniområdet Lövkojan. Visst odlas det i Lövkojan som i andra koloniområden men det är stugorna som drar till sig uppmärksamheten. Det är inte vanliga kolonistugor utan en samling fantasifulla småhus." Så började en artikel i GP från 2005. Kolonistuga 27 kv.m. pus ca 10 kv m förråd är till salu. Stugan är vinterisolerat, har oljefyllda el element, varmt och kallt vatten sommartid, separett toa. Badrum med sittbadkar, bastu, sovloft. stor altan och ca 200 kv. m grässmatta. ttre st. träd: äpple, plommon och körsbärg. Finns några bärbuskar, röd och svart vinbär, krusbär. Jordgubbar. Stugan ligger i le så det blåser nästan aldrig och man har både morgon sol och eftermiddags sol . Stuga ligger med terrassen och gräsmattan mot skogen. 5 min. gångavstånd till Surtesjö. Stugan säljs fullt möblerad med säng som är 160 cm, soffa som kostade 10.000, utemöbler, tallrikar och bestick samt alla tredgårdsmaskiner samt en hel del byggmaskiner typ sirkel såg, borrmaskiner, grill, trädgårdsverktyg osv.
395 000 kr
Fyndtorget.se
Övrigt  ·  Göteborg

Kolonistuga Lövkojan / Lövgärdet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Trivsamt litet sommarhus inom nära räckhåll från Göteborg centrum. Stugan fungerar för en hel familj! Boyta 27 m2, el, vatten, fungerande kök, förråd, fräscha toaletter intill och nyrenoverade duschar i området. Ganska skyddat, högt läge. Stugan har en köksdel och ett allrum/sovrum (ingen dörr emellan). Köket är under renovering och kommer att vara färdigt; ljust, enkelt och luftigt. Möjlighet att bygga på ett sovloft. Lummig trädgård med stor potential, ca 175 m2, vackra rodhodendronbuskar. Terrass / soldäck åt två håll = sol hela dagen! Koloniområdet är charmigt med hus i alla varianter och kuperad mark med mycket växtlighet. Området ligger på gränsen till det fantastiskt vackra Vättlefjälls naturreservat med Surtesjön och flera badplatser (klippor, sand, bryggor), bär och svamp, vandringsleder, kanoting. Bra kommunikationer: spårvagn från Gbg centrum 20 min, sedan buss 12 min. Mataffär på gångavstånd. Trevlig förening. Kolonisterna äger marken = ej arrende! Bo naturnära, vakna till fågelsång. 295 000 kr eller högstbjudande. Visning 10 juni kl 16-17, men vi är också där 6 juni och hela helgen 9-10 juni, välkommen att titta in (ring innan i så fall, så att vi säkert är på plats). Adress: Lövslingan 22 (buss 75 från Angered C till Persiljegatan)
295 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj