Allt till salu inom "kolonistuga lövkojan"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
2 dagar

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
6 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Luftvärmepump
16 dagar

Luftvärmepump Visa liknande

3 950 kr
Blocket.se
skinnfåtöljer
Gävle
2 månader

skinnfåtöljer Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga vid Surtesjön

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Kolonistuga i mkt bra skick på 27 m2 samt loft 150 meter från Surtesjön i Vättlefjälls naturreservat. På tomten finns bla Förådsstuga, kanot, äppleträd, stort körsbärsträd, två valnötsträd, blomrabatter samt flera bär och blombuskar. Koloniföreningen heter Lövkojan och årsavgiften är 4800kr. Vi i föreningen äger tillsammans all våran mark.(dvs vi arrenderar ej från komunen). Dush och toastuga finns som är öppen året om. Närmsta badsjö är Surtesjön med två badplatser i närheten. Det finns goda fiskeplatser och fina kanotmöjligheter. Flera skogsstigar finns i naturreservatet. På vintern finns goda skid och skridskomöjligheter. Efterssom huset är mycket välisolerat är det inga problem att vistas här under vintern. Ring Anders: 0736-510173
420 000 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Göteborg

kolonistuga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 månader
"Längst bort i Lövgärdet, i kanten av Vättlefjäll och några stenkast från Surtesjön, ligger i brant kuperad terräng koloniområdet Lövkojan. Visst odlas det i Lövkojan som i andra koloniområden men det är stugorna som drar till sig uppmärksamheten. Det är inte vanliga kolonistugor utan en samling fantasifulla småhus." Så började en artikel i GP från 2005. Kolonistuga 27 kv.m. pus ca 10 kv m förråd är till salu. Stugan är vinterisolerat, har oljefyllda el element, varmt och kallt vatten sommartid, separett toa. Badrum med sittbadkar, bastu, sovloft. stor altan och ca 200 kv. m grässmatta. ttre st. träd: äpple, plommon och körsbärg. Finns några bärbuskar, röd och svart vinbär, krusbär. Jordgubbar. Stugan ligger i le så det blåser nästan aldrig och man har både morgon sol och eftermiddags sol . Stuga ligger med terrassen och gräsmattan mot skogen. 5 min. gångavstånd till Surtesjö. Stugan säljs fullt möblerad med säng som är 160 cm, soffa som kostade 10.000, utemöbler, tallrikar och bestick samt alla tredgårdsmaskiner samt en hel del byggmaskiner typ sirkel såg, borrmaskiner, grill, trädgårdsverktyg osv.
395 000 kr
Fyndtorget.se
Fritidshus  ·  Göteborg

Kolonistuga Lövkojan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mysig stuga som ligger i kolonistugeområdet Lövkojan i Lövgärdet. 200 meter från Surtesjön med flera badplatser. Fint beläget vid gränsen till naturreservatet Vättlefjäll. 2 rum, flera sovplatser, liten köksdel, järnkamin och altan i söderläge. Ca 200 kvm tomt med gräsmatta, blomrabatter, plommonträd, vinbärsbuskar och japansk körsbär. Kallvatten indraget, två nya toaletter ca 30 meter från stugan. Friköpt tomt. Gemensamma duschar osv finns i området.
320 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Göteborg

Kolonistuga, Lövkojan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Stuga med stor naturtomt som gränsar till Vättlefjälls naturreservat. 150 meter till Surtesjön, som är perfekt för bad och kanotpaddling. Stugan är relativt nybyggd och har 16 m² uppdelat på ett kök med diskbänk, kyl, köksbord och ett rum för soffa, säng, hylla. Utsidan är grålaserad med naturblå knutar och insidan är vitlaserad. Bygglov finns för att bygga totalt 27 m2 + 7 m2 lillstuga/bod. Friköpt tomt.
220 000 kr
Blocket.se

Lövkojan , kolonistuga på friköpt tomt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Tomt med mycket bra läge i området. Stuga byggd i byggtimmer med eftersatt underhåll men med goda utvecklingsmöjligheter. Indragen el. Sovloft. Tel 031 - 3305555 Säkrast på kvällstid. eller mobil 0739 028206
175 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj