Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga nyköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Byggd av en byggherre 1975 och är väldigt ombonad och välbyggd med övervåning med 2 sängplatser och indragen el både uppe och nere. På nedervåningen finns ett separat sovrum och kök med spis, ugn och mikro. Det är avdelat från vardagsrummet enl. bild nr. 5. Modern mulltoa finns i anslutning till huset, men i separat byggnad. Medföljer gör inventarier och jordfräs och alla maskiner plus en " snickerboa " full med verktyg, spik, skruv och annat materiel. OBS! Köparen måste vara skriven i Nyköping eller Oxelösund.
Trevlig kolonistuga på 27 kvm, trädgårdsbod på ca 6 kvm. Stugan har kyl/frys, mikro samt en mindre spis. Tomt på 400 kvm som förutom en hel del blommor har körsbärsträd, fläder, hallon, jordgubbar, rabarber och svartvinbär. Sommarvatten finns att hämta i närheten och bevattningsvatten finns vid tomtgräns. Stugan ligger nära gemensamhetsbyggnad med dusch och toalett. Det är ca 3,5 km till Nyköping och det finns busshållplats i närheten av koloniområdet. Säljes med vissa inventarier.
Ca 400 kvm tomt. Huvudbyggnad fördelat på allrum, sovrum samt arbetskök. Förråd/lillstuga ca 7 kvm. Byggår 1988. Bra läge intill skogsbacke o allmänning. Direktverkande el (är isolerat).
Kolonistuga nr 356 är på 12 kvm, en inglasad veranda på 6 kvm tillkommer. Stugan ligger i ett hörn av området. Gasolkök med två plattor, gasolkylskåp, redskap och utemöbler ingår. Köparen måste vara skriven i Nyköping eller Oxlösund.
Charmig kolonistuga i avskild söderläge. Växthus och förråd på tomten. Pris 175 000 el. högstbjudande Svarar endast via telefon!