Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga senderöd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stuga med visst renoveringsbehov säljes på Senderöd. Stugan är på 40 kvm och består av 2 rum och ett stort kök. Det finns två uteplatser och trädgården är en oas med störst fokus på blommor, buskar och träd och mindre på odlingar. Önskar man att tomten blir helt insynsskyddat är det lätt fixat då den redan nu är mycket lummig och uppväxt. Vatten och el är inkopplat och hela området är anslutet till det kommunala avloppet. Krav är att köparen är skriven i Hbg:s kommun.
Kolonistuga Senderöd Tomt 360 kv med 2 st insynsskyddade trädäck. Lekstuga, växthus och förråd med porta potti Trädgårdsredskap medföljer Stugan 40 kvm med 2 rum och ett stort kök Stugan är möblerad Indraget el , vatten och kommunalt avlopp Köket utrustat med microvågsugn, kylskåp varmvattenberedare. I föreningen finns klubbstuga, dusch/wc, tvättmaskin, källsortering mm. Årsarrende för 2012 är betalt Är du intresserad, ring Lars-Göran på 0727-452945
Kolonistuga på populära Senderöd. Superfin stuga med nytt kök och ny toalett och dusch.varmvattenberedare(2011). kommunalt avlopp(2010). säljes med mycket fina inventarier,utemöbler mm Stort trädeck i västläge. avgiften för 2013 är betald. kontakta Johan på tel 0707993184 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
KolonistugaSenderöds Koloniområde. Tomt på 370 m2, Stugan på 28 m2 inkl.veranda. Avlopp och vatten indraget men ingen el. Säljes med inventarier. Tel:Jan Erik 042-150831 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fräsch och fin kolonistuga säljes. Totalrenoverades 2008-2009. Sovalkov, ljust vardagsrum, kök med burspråkskänsla vid matplatsen. Helkaklat badrum med dusch och Separett. Avlopp är framdraget för vattenklosett. 2 stora trädäck, en inglasad altan. 400 m2 tomt med äppelträd, plommonträd, odlingslådor, rabatter, syrener, rhododendron och 2 fantastiska magnoliaträd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.