Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga smattabygget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistugan byggdes år 2004 och är i väldigt gott skick. Tomten är på ca 400m2 med god odlingsmöjlighet och växthus finns tillgängligt även redskapsförråd. Tomten består av mycket blommodlingar, bärbuskar, fruktträd, jordgubbar m.m. Det finns tillgång till vatten och el. Så som toalett, kylskåp och microvågsugn. Finns även vatten uppdraget till stugan (sjövatten) för att vattna land och gräsmatta. Redskap så som gräsklippare, krattor, räffsor m.m. och även utemöbler och parasoll ingår i priset. Ca 100 meter till badstrand. 10 minuter till populära djurparken och köpcentrumet Knalleland i Borås. Pris: 139 000 :- eller högstbjudande. Tillträde omgående om så önskas. Ring, smsa eller maila. Tittar min mail dagligen!
Jag säljer min pärla, en vacker kolonistuga i Smattabyggets koloniområde i Perstorp med stor tillhörande tomt.Tomten är ca 500 m² stor, med uteplats och grill. Stugan är på 29 m² och har en stor inglasad veranda. Nya dörrar till stuga,veranda och redskapsbod sedan några år samt nytt plåttak är lagt på stugan. Två redskapsbodar med plats till mycket förvaring finns. Stugan består utav ett rum,kök och sovrum som är ljust och rymligt.Vatten finns på tomten och indragen el finns i stugan.Vidare är stugan utrustad med kyl, frys, ugn och micro. På koloniområdet finns en föreningsstuga som förser området med dusch och toalett. Koloniområdet är beläget i utkanten av Perstorp i ett område med motionsslingor, skog och sjöar. Priset är 90000:- men kan diskuteras. Inga skambud tack och endast seriösa spekulanter.
Trevlig kolonistuga med hörntomt, Violgatan, Smattabygget i Perstorp. Stugan har ett rum och på tomten finns en mindre förrådsbyggnad. Staket och häck runt tomten. Visst renoveringsbehov finns. Pris: 12000 kr eller högstbjudande Tel: 0435.34221 kl 800-1600 vardagar
Inklusive inventarier, trädgårdsmöbler och trädgårdsredskap i ett trädgårdsskjul (bland annat en gräsklippare). Tomten är cirka 500 m² Fasta avgifter är 950 kr om året, fördelat på medlemsavgift 200 kronor och tomtavgift 750 kronor. Mob: 070-4915864
KolonistugaSmattabygget. Två tomter, 40 kvm stuga med glasveranda. Gasolspis med ugn, oljekamin. Utsikt över skog och äng. Vatten och avlopp inne. (Ej el) Säljes med inventarier och redskap. Pris: Högstbjudande!