Allt till salu inom "kolonistuga tanto till salu"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
2 dagar

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
6 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Kontorslokal-Tanto
Butik
11 dagar

Kontorslokal-Tanto

Blocket.se
Kontorslokal-Tanto
Butik
11 dagar

Kontorslokal-Tanto

Blocket.se
Butikslokal-Tanto
Butik
11 dagar

Butikslokal-Tanto

Blocket.se
Butikslokal-Tanto
Butik
11 dagar

Butikslokal-Tanto

Blocket.se
Kontorslokal-Tanto
Butik
11 dagar

Kontorslokal-Tanto

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Stockholm

Kolonilott, kolonistuga södermalm lånas ut

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Jag har en kolonilott i tanto, närmaste tunnelbana är Hornstull som jag vill att någon tar hand om under våren, sommaren, hösten. Jag söker någon som gillar att gräva och pyssla i trädgården och rabatter, du måste vara ansvarsfull och Jag vill att du ska veta att det innefattar mycket arbeta, det är inget lätt jobb att sköta en trädgård, precis när man är klar efter att ha rensat ogräs så ett par dagar senare är det tillbaka igen. Du har full frihet att odla vad du vill, du får gärna vistas med vänner, grilla eller vad som faller dig i tycke.. På tomten växer olika blommor och finns bärväxter som det bara är att ta för sig av. Hör av dig snarast ifall du är intresserad hör av dig och nämn gärna din ålder.. Jag kan visa dig runt på koloni innan beslut tas.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sundsvall

Gerber Kniv PRODIGY Combat Knife Tanto

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Inspirationen till utformningen av den nya Prodigy kom från prisbelönta LMF II, en annan kniv framtagen av Gerbers Jeff Freeman. Prodigy är betydligt mindre (total längd 9½") men garanterat lika tuff som sin storebror. Det kraftiga rostfria bladet med hög kolhalt har genomgående tånge och är svartoxiderat för att motverka korrosion och ljusreflexer. De ergonomiskt utformade, formgjutna gummihandtagen ger ett mjukt men säkert greppi alla väder. Kniven är MIRS-anpassad Precis som kniven är slidan specialutformad med säkerhetslås som öppnas via tumgrepp. Ett antal detaljer i dess utformning gör den mycket diskret. Den gör minimalt väsen av sig tack vare skaftet i formgjutet gummi liksom fodralet i ballistisk nylon, som är MIRS-anpassat. Molle-kompatibel och levereras medbenrem. Bladtyp Tanto Bladmodell Serrated (tandat blad) Bladlängd 121mm Blad High carbon stainless steel (Sandvick 12C27) Totallängd 241mm Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter
1 295 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

3:a, 76kvm, Ingenjörsvägen 28, Västra Södermalm / Gröndal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Börjar med att tala om att vi är seriösa!!Vi är inte av intresse av er som markerar och avmarkerar så fort det är 100%!!Tänk till innan ni markerar er!Mycket ljus o fin lägenhet vid nybyggda Liljeholmskajen.Här finner du vattnet nedanför ,kajen med badbryggor och solbryggor.En ljuvlig atmosfär med sjökrog ,matvarubutik och div andra butiker.På andra sidan har du Liljeholmsgallerian med 90 butiker. Lägenheten har dubbla balkonger,en från sovrummet mot gården och en från vardagsrummet med morgon o kvällsol.Tanto skymtar från ena sidan och området är som Hammarby sjöstad med vattnet och båtar som går förbi Man sitter o ser ut över vattnet mot tantolunden och kolonistugorna. Fin innergård och mycket barnvänligt område!Handikappanpassat i trapp och hus.Vi är intresserade av snabbt byte och är seriösa.Har du större i området så är det mycket intressant!Markera endast vid intresse!!!
10 000 kr
Lägenhetsbyte.se

Mycket trivsam 2:a, välplanerad lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Har en mycket trivsam 2:a på 63 kvm, välplanerad lägenhet. Med sin perfekta läge med villakänsla från den stora, soliga balkongen mot grönskande omgivning. Utsikt över kolonistugorna. Ett guldkorn för dig som söker bästa boende i lung miljö med närhet till stor park (Tanto), vatten. 10 min promenad från den nya Hornstulls Galleria. 7 min promenad till Zinkensdamm tunnelbanan. Hyran är 14000 månad. Vid intresse kan fler fotos skickas
14 000 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

2:a, 60kvm, Krukmakargatan 40, Centrala Södermalm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Välplanerad hörnlägenhet med fantastiskt fin utsikt över Tantos kolonistugor och Zinkensdamns IP. Generöst vardagsrum, gott om förvaring och nyrenoverat badrum. Nya vitvaror i kök, förberett för diskmaskin. Mycket fönster och ljus. Seriös värd och fin fast inredning av hög kvalitet. Badkar och förberett för tvättmaskin badrum. Bastu, tvättstuga och garage i huset (kö). El ingår i hyran. Visningar kan ordnas tidigast i juni, bilder kommer.
6 500 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj