Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga trollhättan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av husköp så säljer jag nu min härliga kolonistuga på Karlsviks Koloniträdgårdsförening på Överby i Trollhättan. Du har nu chansen att förvärva en mysig kolonistuga på ca 22 kvm med en härlig trädgård på ca 250kvm med ett växthus och en underbar syrenberså. Stugan är nyligen renoverad invändigt så den är ljus och fräsch. Kylskåp med frysfack samt en bänkugn men 2 plattor finns. Huset är byggt 1985, renoverat invändigt 2009 och taket är bytt ca 2005. Toaletter och duschar finns i gemensamt hus. Mycket trevlig förening som ordnar en hel del gemensamma aktiviteter för den som vill. Pris: 125 000 kr eller högstbjudande. De enda andra kostnaderna som tillkommer är en årsavgift till Karlsviks Koloniträdgårdsförening på 2680 kr (betalas i maj) och den el man förbrukar i sin stuga, ca 1000 kr per år (betalas i Nov) Köparen måste vara skriven i Trollhättans kommun. En del av det som finns i stugan ingår i köpet så som möbler, gräsklippare och trädgårdsredskap, om så önskas. Tillträde omgående så att du kan njuta av våren i kolonin. Mvh Pernilla
Karlsviks Koloniträdgårdsförening, Trollhättan Beläget ca 100 meter från Göta Älv befinner sig denna kolonilott som nu är till salu. På tomten finns en välvårdad kolonistuga på ca 24 kvadrat, en verktygsbod samt ett växthus (med vindruvsranka). Stugan är utrustad med bl a två kylskåp och mikrougn samt är fullt inredd med bäddsoffa, bord, stolar, skåp och förvaringsutrymmen. Stugan säljes med alla inventarier och trädgårdsredskap. Uteplats med tak. Till uteplatsen följer en grill och utemöbler. På tomten finns bl a bärbuskar (vinbär, krusbär, hallon), fruktträd (plommon, äpple), perenna växter mm. Köparen ska vara skriven i Trollhättans kommun. Avgift per år: 2680 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 rum,kök. Renoverat och tillbyggd.hörntomt, växthus och redskapsbod, nybyggd altan. flaggstång. vinterbonat, med nya 2-glasfönster. välskött trädgård, med bärbuskar. I priset ingår, ny spis och kyl,frys, microvågs ugn, köksmöbler, gräsklippare, trimmer, m.m. årsavgift 2000 kr.
Kiosk / Kolonistuga? med fantastisk trädgård i skala H0
Timrad brun Kolonistuga med liten röd soffa utanför H0