Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga västeräng mariestad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välskött kolonistuga med kolonilott på Västerängs vackra och välskötta koloniområde. Tomten är på 300 kvm och stugan på 30 kvm. Tillkommer gör en årsavgift till koloniföreningen på 2200:- per år. Servicehuset, där det finns toaletter, dusch och samlingsal, ligger ett stenkast från huset. För att få köpa måste man ha en bostadsadress i Mariestads kommun samt bli godkänd av föreningen. OBS! Kontaktas endast via telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kolonistuga på det populära koloniområdet Västeräng i Mariestad. Stugan är ca. 15 år gammal och ligger på en hörntomt med öppet läge. Tomtytan är 300 kvadratmeter och stugan är 30 kvadratmeter. Uppvuxna fruktträd, bärbuskar m.m. Pris: 120.000 eller högstbjudande. Kontakt endast via telefon. Läs mer om området på http://web.telia.com/~u50116128/
Trevlig, välvårdad kolonistuga i Västeräng säljes. Stugan består av ett rum, samt förrådsutrymme. Spis, kyl/frys och vissa möbler finns. Möjlighet för dusch och toalett finns i området.
Jättefin kolonistuga på 30kvm och 300 kvm tomt. Ett av de bästa lägena på Västerängs koloniområde, hörntomt. Stugan består av ett pentry med spis, ugn, kyl o mikrovågaugn, 1 sovalkov och en storstuga. Allt lösöre ingår inkl el gräsklippare och trädgårdsmöbler ingår. OBS enl föreningareglerna måste köpare vara skriven i Mariestad.