Quantcast
Till salu inom: ”

kombimaskin luna w64 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fina Luna född 16/5 i år söker med ljus och lykta efter ett eget hem. Jag har lyckats hitta hem till alla hennes syskon (ej min kattmamma, tog hand om ungarna när de hotades av avlivning) men Luna är fortfarande i behov av ett hem för resten av livet. En super mysig och snäll katt tjej på 5 1/2 månad, rumsren och avmaskad 2 ggr här hos mig. Van vid andra katter, hundar och barn. Svårt att ta en rättvis bild, svarta katter är så svåra att fota. Men i ansiktet ser hon lite ut som en svart siames.
LEASINGERBJUDANDE - Få din mjukglassmaskin levererad NU och Du börjar betala leasingavgift efter 1 FEBRUARI 2015. - Begagnad LUNA 68 - - Begagnad LUNA 88 - Maskinerna som producerar de läckraste mjukglassarna gång på gång. Pastöriserande och steriliserande maskin som diskas var 4:e vecka. Mjukglassmaskinen är ny servad och säljes med garanti Frakt kan ordnas till hela landet, och ev. start-upp hjälp. Om Du är snabb NU och köper eller tar en mjukglassmaskin på leasing av mig så får Du en extra Bonus 108 liter mjukglassmix utan extra kostnad. (Försäljnings-värde på mjukglassen, från mjukglassmaskinen ut till glasskund är c:a 25.000:- på 100 liter). Hör av Er eller mejla Ert telefon- nummer, så kan jag ringa-upp och berätta mera angående priser mm. Vi hörs ! Ring 070-6230860
Vi säljer nu vår moseskorg & tillhörande gungstativ av märket Clair De Lunes, som finns att köpa på bl.a. Babyland, NK & Bonti. Vi har använt korgen och stativet flitigt till vår dotter och det har varit praktiskt när vi har kunnat flytta korgen mellan rummen. Korgen & stativet har använts under vår dotters fyra första månader, tills hon kunde vända på sig själv. Korgen & stativet kostar i butik (Babyland där vi köpte) 1 395 kr respektive 698 kr. http://www.babyland.se/clair-de-lune-moseskorg http://www.babyland.se/clair-de-lune-gungstativ-till-moseskorg?15110 Delarna säljes inte separat, utan som ett paketpris på 1 000 kr. Både korgen & stativet är i gott skick, dock ska jag nämna att bakstycket av tyget på korgens sufflett längst ner har tre små grå fläckar (bild finns). Om man viker in tyget är det inte synligt. Och fläckarna i sig är diskreta. Pris: 1 000 kr! Mejla eller sms:a då jag har svårt att prata i telefon när bebisen är vaken.
Begagnad kombimaskin Luna W64 från 1987. Klyvsåg, fräs samt rikt- och planhyvel. Medföljande tillbehör: 4 st sågklingor, 2 par nyslipade hyvelstål, utsugsstos för hyvling, riktbord för profilfräsning samt långt och kort anhåll För mer information kontakta Patrik Nilsson tel 070-625 03 88
Luna W64 kombimaskin bra skick och välbevarad. En maskin som du kan såga, rikt och planhyvel, Fräsa, Långhålsborra, En hel del verktyg och delar medföljer bland annat en stor spånsug som startar automatiskt då man startar maskinen. ett stabilt riktbord. Maskinen går på 3-fas ring för mer info obs! bilden är lånad men maskinen ser ut som på bilden.