Allt till salu inom "önskas köpa vit katt kattunge"

Sortering:
Kattungar
Jönköping
Idag

Kattungar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Kattungar
Bengtsfors
Idag

Kattungar

1 800 kr
Blocket.se
3 Kattungar
Linköping
Igår

3 Kattungar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Huskatt
Falköping
2 dagar

Huskatt

800 kr
Blocket.se
Söta kattungar
Ronneby
3 dagar

Söta kattungar Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 33

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Ulricehamn

Vita och svarta kattungar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har fem kattungar som söker nya hem. Vi har varit i kontakt med veterinär då de fick något slagt skorv men det har gått över nu efter foderbyte eller så hade det gått över ändå... Det finns: En vit hane med liten svart fläck på huvudet. En vit hane med lite större svart fläck på huvudet. En vit hona med obetydlig svart fläck på huvudet. En svart hane med några vita strån på bröstet. En svart hane med liten vit fläck på bröstet. De är avmaskade. De är födda den 4 augusti och då drygt 4 månader och leveransklara nu. Fler bilder kan mejlas om ni vill se närmare på en speciell katt.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jönköping

Fin vit katthona söker hem

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av flytt måste vi göra oss av med vår fina katt. Hon är en riktig utekatt som älskar att klättra och jaga, men tycker om att komma in och ligga och mysa i soffan eller framför brasan med. Hon är van vid barn och mycket nyfiken och vill vara med där det händer. Vill att hon kommer till ett hem där hon får möjlighet att vara ute. Hon är uppfödd på kvalitetsfoder avmaskad regelbundet, inte steriliserad. Hon har fått en kull med underbara vita kattungar med härligt temperament.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Värmdö

Urgullig kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Det har blivit dags för vår urgulliga kattunge Chilli att hitta ett nytt hem. Den 28/7 blir han 12 veckor och är redo att flytta hemifrån. Han är grå/vit, väldigt lekfull och charmig. Han har börjat att gå ut så smått (under mammas tillsyn). Därför är det ett måste att han i sitt nya hem har möjlighet att vistas utomhus. Han är rumsren och avmaskad. Vi säljer inte till första bästa utan är väldigt måna att han kommer till ett tryggt och kärleksfullt hem. Chilli bor förnärvarande på Ingarö
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Piteå

Kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Hej jag söker nya permanenta hem till mina tre små sötta bejbisar (Lord,Ethan och Scottie) en hona och två hannar. De är 12 veckor gammla De har bott hos mig sen de var 4 veckor gammla då deras mamma stöte bort dem, de har socialiserat sig bra med mina 1år gammla katt honor och de är otroligt myssiga och rums rena. katterna på bilden är de två hannar, honan är svart och vit
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Herrljunga

Söta Kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, säljer våra små katter. Dom är födda vecka 20 på landet men är rumsrena. Katterna är vana vid att vara ute. Det finns tre hanar och en hona. Honan är grå/vit Hanarna är vit/svart, vit/grå och gråspräcklig. Mamma och Pappa är riktigt bra mus katter så stor chans att dessa kommer bli det med. Hör av er om ni är intresserade. Finns i Vesene Svarar vi inte lämna ett meddelande eller skicka ett sms så ringer vi upp.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj