Quantcast
Till salu inom: ”

kombinerat dusch och badkar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vårt skötbord som vi har varit super nöjda med till våra två barn! (Produkterna i skötbordet ingår ej) Info: lackerad plåt är en riktig klassiker - högsta kvalitet kombinerat med funktionell design. En möjlighet för dig som söker det ultimata skötbordet. Fästs enkelt på väggen och tar minimalt med plats i uppfällt läge. Praktiskt hyllsystem med gott om plats för förvaring av blöjor, tvättlappar m.m. och samtidigt ha en god kontroll. Skötbordet är skyddat från vatten i uppfällt läge, vilket gör det lämpligt att även monteras i duschen eller över badkaret. Madrass ingår.
Hyr ut vår stuga i tredenborg,350m till skärgården nära skog o bad. Tills vidare. Söker personer utan anmärkning . Utan husdjur. Kallhyra. Det är byggt 2008 med vitmålat betonggolv.' Vattenburen golvvärme. I badrummet har du både dusch o badkar. Toaletten är i ett separat rum. Bra med förvaring Integ diskmaskin samt induktions häll i köket. Där finns is o vatten i K/f. Kombinerad ugn o mikro Tillträden enligt ö.k
Nyproduceard (2007) superfin 2a i Sickla udde. Genomgående lägenhet med balkong inåt gården. Söderläge. Öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Stort sovrum med flera garderober, plats för dubbelsäng och arbetsplats. Utgång till balkong från sovrummet. Stort helkaklat badrum med dusch. Plats för badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med plats för soffor/fåtöljer och matplats för minst 6 pers. Stort fönsterparti och en liten fransk balkong. Köket är utrustat med spis, kombinerad kyl/frys. Plats för diskmaskin och microugn. Förvaltaren kräver att hyresgästerna inte har någon betalningsanmärkning, samt att lön före skatt inte är mindre än 3 gånger hyran.
Mycket fin och ljus lägenhet! Brunnsviken och natur finns runt hörnet med fina promenadstråk. Lägenheten har balkong i söderläge med många soltimmar. Tre sovrum. Vardagsrum/kombinerad matsal. Två toaletter varav en av dem med dusch och badkar. Walk-in-closet. Lägenheten har nyslipade golv. Två ingångar finns till lägenheten och parkeringsplats utanför huset kan antagligen övertas. Öppen spis i vardagsrummet. Två minuter till buss och 7 minuter till tunnelbana Universitet. 15 minuter till ICA. 20 minuter till sandstrand och 4H gård.