Quantcast
Till salu inom: ”

krona damcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damcykel

Västerås
Damcykel

Köping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En äldre damvariant av Kronan. Vintagesliten men i helhet i schysst skick. Riktigt skön att cykla på! -Kronan -28 hjul -3 växlar -Fotbroms bak Alltid 7 dagars öppet köp och 6 månaders garanti på alla våra produkter, samt den service och trygghet som bara ett seriöst företag kan erbjuda! Ring för mer information, eller besök oss i vår butik på Ranhammarsvägen 20 F, Ulvsunda industriområde, Bromma. Precis brevid bromma flygplats. Vi har inte fått våra skyltar än så butiken är lite svår att hitta. Men vi är här! Vardagar 10-20, lördag och söndag 12-17. Varmt välkomna!
Hejsan! På grund av flytt så säljer jag nu min fina damcykel! Det är en svart cykel, av äldre modell med fastmonterad cykelkorg. Cykeln fungerar utan problem, men man bör förstås ha i åtanke att det är en lite äldre cykel! Om så önskas har jag även ett nytt, riktigt bra lås (egentligen mopedlås) Cykel + lås: 1000 kronor Enbart cykeln: 900 Kronor Finns alltid tillgänglig på mailen, bara till att höra av sig! Ha det gott, Sofia
Säljer min cykel av märket Kronan. Cykelkorgen ingår i köpet men är något bucklig. Går dock att plocka bort enkelt. Ljusen fungerar inte men går säkerligen att fixa för den händige (har ej försökt själv). En stabil cykel i bra skick som är väldigt skön att cykla på! Trots att det är en damcykel har jag använt den med glädje. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Finns: En exemplarisk hederlig och robust 28" Kronan Damcykeln i militärgrön färg, enligt bild. Dynamo belysning fram o bak, fotbroms, samt godkänt Basta lås med två nycklar. Köptes för ett par år sedan för över 3000kr som present men pga dålig hälsa, har endast använts en tre gånger! Prisidé nu, 1300-1500 kr. Läser sällan mejl så Ni får helst sms´a 0706-775063 med seriösa bud... Lycka till Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Damcykel Kronan säljes i befintligt skick. Den stabila och klassiska cykeln är 28", oväxlad, har fungerande framlyse (dynamo) och kolvlås. Cykeln är cyklingsbar, men har en del skavanker: Den främre fälgen är orginal, ej den bakre (bild nr 1). Sadeln har en del sprickor (bild nr 2). Främre däcket har en bula, men är inte punkterat (bild nr 3). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.