Quantcast
Till salu inom: ”

kronan sulky klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljusgrå Kronan Sulky inköpt juni 2013. Kvitto finns. På grund av att vi hade lite strul med ett däck bytte Kronan ut hela chassit (!) i slutet på februari i år. Med andra ord är det bara själva klädseln som är ett år gammalt, resten är bara några månader. Reseväska och instruktionsbok medföljer. Vagnen är rejäl men ändå smidig. Den har bland annat fullt liggläge, inbyggt myggnät och solkeps. Ni når mig på sms.
Röd Kronan Sulky barnvagn i bra skick. En väldigt smidig barnvagn, man kan ta sig överallt oavsett väder eller trånga utrymme. Vi säljer den pga tillökning i familjen. Väldigt lätt och enkelt att fälla ihop, har reglerbart handtag och rymlig varukorg. Finns med: - 2 st klädsel till vagnen (röda båda 2) - barnvagnens original väska - original regnskydd - inbyggd myggnät Pris: 1700 kr
Smidig och lätthanterlig vagn, med många finesser så som inbyggt insektsnät, sele, förvaringsficka i ryggstödet, ventilationslucka samt solkeps. Vagnen har ställbart handtag och steglös fällning av ryggstödet. I priset ingår; * fleecefordrad åkpåse * regnskydd * resväska * komplett extra klädsel i nyskick Praktisk likväl till vardags som på resan då man lätt tar sig fram både på landet och i stan.
RÖD KRONAN DUOVAGN + SULKY och en extra oanvänd klädsel (rosa) till sittvagnen Ett duovagnspaket: -Ligg- och sittdel -Åkpåse -Regnskydd till både ligg- och sittdel -Hjulskydd -NY sittdelsklädsel rosa -Pump -Manual Vagnen har förvarats inomhus och är i bra skick och har bara haft oss som ägare. Du får en Baby Travels sulky av modellen Buggy Lux på köpet, lätt att fälla ihop och ta med sig på resa. Också i bra skick och även den har förvarats inomhus och är inköpt av oss.