Quantcast
Till salu inom

"kronan sulky klädsel säljes"

Butik Kungsbacka
Igår

Luciakrona för levande ljus

595 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
Igår

Stor båt i Torshälla kanal

2 500 kr
ABC-Annons.se
Enköping
Igår

Vinterdäck Cooper Discovere...

400 kr
ABC-Annons.se
Sundsvall
Idag

Telia Guldnummer (0700 86 8...

10 000 kr
Citiboard
Norrköping
Idag

Sulky Akta Graco

600 kr
ABC-Annons.se
Butik
Igår

Arrowhead Rockdrill hydraul...

27 500 kr
ABC-Annons.se
Nacka
Igår

Matematik Origo 2b/2c vux -...

200 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Kronan sulky + akta graco babyskydd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
En röd kronan sulky köpt beg innan sommaren men behövs inte längre. För detaljerad info besök kronan.com Vagnen är något sliten i tyg och ytskikt men inget som stör funktionen. Hela klädseln är nytvättad. 1200kr Akta graco babyskydd, stol + bas använd till två barn men fortfarande hel och ren. Givetvis varken krockad eller tappad. Hela klädseln (utom sufletten) är nytvättad. 100kr Hämtas i Älvsjö / Solberga
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Superfin Kronan sulky

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ljusgrå Kronan Sulky inköpt juni 2013. Kvitto finns. På grund av att vi hade lite strul med ett däck bytte Kronan ut hela chassit (!) i slutet på februari i år. Med andra ord är det bara själva klädseln som är ett år gammalt, resten är bara några månader. Reseväska och instruktionsbok medföljer. Vagnen är rejäl men ändå smidig. Den har bland annat fullt liggläge, inbyggt myggnät och solkeps. Ni når mig på sms.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Tyresö

Kronan Sulky

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Röd Kronan Sulky barnvagn i bra skick. En väldigt smidig barnvagn, man kan ta sig överallt oavsett väder eller trånga utrymme. Vi säljer den pga tillökning i familjen. Väldigt lätt och enkelt att fälla ihop, har reglerbart handtag och rymlig varukorg. Finns med: - 2 st klädsel till vagnen (röda båda 2) - barnvagnens original väska - original regnskydd - inbyggd myggnät Pris: 1700 kr
1 700 kr
Blocket.se

Sulky från Kronan i fint skick. 

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Smidig och lätthanterlig vagn, med många finesser så som inbyggt insektsnät, sele, förvaringsficka i ryggstödet, ventilationslucka samt solkeps. Vagnen har ställbart handtag och steglös fällning av ryggstödet. I priset ingår; * fleecefordrad åkpåse * regnskydd * resväska * komplett extra klädsel i nyskick Praktisk likväl till vardags som på resan då man lätt tar sig fram både på landet och i stan.
1 600 kr
Blocket.se

Barnvagn Kronan m sulky på köpet

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
RÖD KRONAN DUOVAGN + SULKY och en extra oanvänd klädsel (rosa) till sittvagnen Ett duovagnspaket: -Ligg- och sittdel -Åkpåse -Regnskydd till både ligg- och sittdel -Hjulskydd -NY sittdelsklädsel rosa -Pump -Manual Vagnen har förvarats inomhus och är i bra skick och har bara haft oss som ägare. Du får en Baby Travels sulky av modellen Buggy Lux på köpet, lätt att fälla ihop och ta med sig på resa. Också i bra skick och även den har förvarats inomhus och är inköpt av oss.
2 600 kr
Blocket.se