Quantcast
Till salu inom: ”

krups type 874 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kransen

Lilla Edet
Linn 4200

Skåne län
skyddsjacka

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

INGA SMS!! CaféPresso Crematic art.874/936. Säljer en kaffekokare och kombinerad espresso/cappuccino maskin som knappt är använd. Då vi inte dricker kaffe så har den bara använts vid bjudningar/besök=inte ofta. Den vänstra delen av maskinen är espresso/cappuccino med ångfunktion samt skummjölks funktion, den har vi aldrig använt. Som bilden visar så medföljer även instruktionsboken. Köptes för ca 2½-3år sedan som en kul grej men som alltså blivit lite använd eller inte alls. Byggt om köket nu och tyvärr så passar den inte in.
Modell: 874. Gör espresso i två koppar, vanligt kaffe samt cappuccino. Alla tillbehör finns. Använd ca 2 år, dock väldigt få gånger espresso.
Välhållen kombibryggare för kaffe, espresso och cappuccino.
En fin kaffe/espresso/Capuccino maskin. Mjölkskummaren verkar dock ha hängt sig, men för den som är lite mer teknisk och tålmodig än vad jag är kanske det kan fixas. Passa på att fynda en fin kvalitets kaffe och espressomaskin!
KRUPS kaffe/espressobryggare, Type 874. I bra skicke med extra espressofilter. Max effekt: 2165 W Pris: 300 kr KRUPS vattenkokare, Type 854. I bra skick. Max effekt: 2200 W Pris: 200 kr Kontakt enbart via e-mail!