Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga type a-pram body b1 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Work that body

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vår fina Ozone city som vi varit otroligt nöjda med! Det som följer med är: Sittdel färg Silvercheck (anatomisk) Liggdel, Citykorg, färg Silvercheck Fotsack till både ligg och sittdel. Svart åkpåse som passar till sittdelen Bilbarnstol Emmaljunga First Class färg som Silvercheck men det är gönt i stället för silver. Bas (isofix och bälte) Adapter för att fästa bilstolen på vagnschassit. Även en extra sittdel följer med, färg blå och silver/grå. Den vanliga typen, Vagnen blir då en Nitro city. Helt plant liggläge. Allt detta säljer jag för 7000kr = nypris för Ozone city och liggdel. Allt har förvarats inomhus i ett djur och rökfritt hem. Vagnen är i mycket fint skick!!! Säljer även en ståbräda som passar till Emmaljunga Ozone, Nitro, City cross mfl Pris 300kr (kan ingå i ovanstående paket).
Emmaljunga mjuklift Använd till ett barn, inköpt 2010 11 21 men är bara använd 3 månader. Används i sittvagn från födseln. Kan göras om till åkpåse Mycket stabil med ventilerande ryggplatta. Fungerar i både enkel och tvillingvagn. Liften är mycket mer stabil än de äldre typerna av mjukliftar. Den säckar inte ihop. Praktiskt att använda i sittvagn från att barnet är nyfött. Inköpt för 1340 kronor Säljes för 450 kronor. POK Ring helst! Svarar ej på SMS. 070 337 28 75
Pris 1000 för vagn Färg: Turkos och ghostwhite Jag vill sälja min Emmaljunga barnvagn pga jag köpte syskon barnvagn. -Fina barnvägn med ligdel och sittdel som passar fr 6 mån till ca 3år. -suflet som skyddar bra mot sol och vind. -regnskydd ingår. -Emmaljunga skötväska. -varukorg. -ingår MDL 8427MTRB bilstol 200 Djur och rökt fritt hem. Inga skador. Ring mellan 10-18. Eller mejla mig.