Quantcast
Till salu inom: ”

ung tjej söker jobb säljes

Lollo
F
Lollo
F
Lollo
F
NU, imorgon
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Vi är några elever på Stillerska Filmgymnasiet som söker skådespelare till en humoristisk kortfilm. Temat är en skruvad dejt! Vi söker: Kille 15 - 20 år - Osäker ung man Kille 17 - 20 år - Självsäker storebror Man 20 - 25 år - Biffig Tjej 15 - 20 år - Snäll och glad Vi kommer att spela in någon gång under februari månad. Skriv gärna vilken karaktär det är du söker. Mvh Stillerska Filmgymnasiet. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Skådespelare (Killar 17-20 år) till Långfilmen Ond Bråd Sommar Unga skådespelare sökes till långfilmVi söker flera unga skådespelare till huvud- och biroller i långfilmen "Ond Bråd Sommar" - en ungdomskomedi av gänget bakom "Frostbiten". Inspelningen är planerad till juli/ augusti/september 2011.  Casting kommer hållas i Stockholm tisdagen den 7 juni och onsdagen den 8 juni Casting kommer hållas i Malmö torsdag den 9  juni och fredag den 10 juni. Kan du inte på egen hand ta dig till någon av dessa städer för casting ska du INTE söka. SÖKES:Det vi söker är killar i spelålder 17-18 samt 19-20, och tjejer i spelålder 17-18. Lön.         
Hej. Vi på Camp David har nu ett större projekt på gång med inspelning vecka 34 (augusti). Vad vi söker är en ung kvinna och en ung man (25+) som kommer att dela huvudrollen. Ni behöver ha vana framför kameran, eller på scen, då det kommer att krävas skådespeleri - dock ingen dialog. Anmäl er snarast möjligt så kommer det vara löpande personliga provfilmingnar. Ni kommer att kontaktas på telefon. allt gott, /camp david Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi är fyra unga studenter som bor tillsammans i en lägenhet bara 500 m från Älvsjö station. En av oss ska dock flytta ut och ett rum kommer då bli tillgängligt. För närvarande bor 2 tjejer och två killar här (varav en flyttar). Lägenheten har balkong m.m. och det finns bra bussar till t-banan med. Vi som personer är väldigt enkla att vara med, mest eftersom vi pluggar större delen av tiden. Du måste ha fast jobb/studiemedel. Vill snabbt få hit folk på intervju för att hitta en bra person så tveka inte att ringa/smsa :)
Kommande söndag spelas kompletterande vinterscener in till filmen "EGO". Vi söker då en rad unga klubbande tjejer och killar. Vi filmar mellan ca 15:00-01:30 vid Stureplan i Stockholm. Ansök bara om du kan denna dag och tid. Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.