Quantcast
Till salu inom: ”

tjej söker jobb säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ta en stark historia om överlevnad och triumf, ett soundtrack av ett av världens hetaste band någonsin och den imponerande insatsen av superstjärnan Prince - mannen som levde för musiken - och du får vad Rolling Stones Magazine kallade för -den smartaste, mest spirituella, ambitiösa rockfilmen som någonsin gjorts-. Prince spelar huvurollen i denna delvis självbiografiska film. Under artistnamnet The Kid spelar han på en rockklubb när han träffar en tjej, sångerskan Apollonia, och blir kär. Men en konkurrent lockar henne till sig med erbjudande om jobb. Förutom olycklig kärlek har han trassliga hemförhållanden - men trots allt detta elände skapar han en låt som gör enorm succé på klubben.
Stacys (Murphy) liv är perfekt. Hon har fått jobb som producent på en talkshow, och hon har träffat -den rätte-. Enda orosmolnet är att hennes pojkvän Derek verkar ha svårt att binda sig. När hon får tips om hur en Palm Pilot kan fungera som en elektronisk liten -kontaktbok- förändras allt. Men med hjälp av en äldre kollega (Hunter) får hon fram namnen på alla Dereks före detta flickvänner och intervjuar dem med arbetet som ursäkt. Stacys intention var att få reda på mer om Dereks förflutna, men hon hamnar i ett moraliskt dilemma när hon blir god vän med en av tjejerna.
Svart komediserie full med udda karaktärer och minst sagt originella personligheter. Serien handlar om den cyniska tjejen George Lass, som efter sin död upptäcker att har blivit en lieman! Hon ansluter sig snart till en grupp människor, med mycket speciella personligheter, som också valts ut till att bli liemän. De lär henne hur jobbet ska skötas. Vi får följa hennes upplevelser när hon motvilligt lär sig ta hand om själarna på de människor hon -skördar- och eskorterar för att gå vidare.
Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.
Jag är en helt vanlig mamma tjej tant på 40 plus som haft problem med spelberoende men har själv nu tagit tag i detta då ej hjälp finns riktigt på min ort då mest inriktat på annat beroende.Men detta ej lätt då man då har dragit på sig skulder Finns någon som har möjlighet att komma med förslag på ev lån så jag får allt samlat har fast jobb heltid och jobbar även extra Maila mig då snälla jag är seriös så snälla inga brev från UK