Quantcast
Till salu inom

"lägenheter villastan borås säljes"

Borås
Idag

Carlsbad porslin /kaffe set

300 kr
Citiboard
Borås
Igår

Lack Färg

30 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

1:a i Göteborg

4 986 kr
Citiboard
Borås
Idag

Gammal Racing bana

400 kr
Citiboard
Borås
Igår

Gameboy advance med spel

2 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Älvsborg

3:a el. 2:a i Borås (omgående eller framöver)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag är en tjej på 27 år som söker lägenhet i Borås. Jag söker en 3:a eller 2:a. Områden som är av intresse; Villastan, Östermalm, Salängen, Bergsbo, eller centralt. Men även andra områden i närheten av Borås centrum. Balkong får gärna finnas. Tillgång till uteplats/trädgård är ett plus. Maxhyra 5500kr/mån inkl värme och vatten. Jag har fast jobb och inga betalningsanmärkningar, samt är djur- och rökfri. Inflytt kan ske omgående eller framöver. Jag bor nu utan uppsägningstid och är därför väldigt flexibel när det gäller inflyttningsdatum. Ring gärna eller maila! Mvh Camilla
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Borås

Renoverad 2a på nedre Norrmalm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har en fin nyrenoverad 2a på Linnegatan som jag skulle vilja byta. Lägenheten har balkong, trägolv i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten ligger på andra våning. Kabel-tv ingår i hyran. Jättefin ny tvättstuga finns i huset. Jag söker en 1a eller 2a med maxhyra 5000. Områden: nedre Norrmalm, Bergdalen, Lugnet, Villastan eller Centrum. Om ni har något intressant att byta med så hör av er! (Så länge annonsen finns kvar så är inget byte gjort.)
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Borås

Söker 3:a villastan (Byte med 2:a allegatan)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vi börjat tröttna på att bo mitt i centrum i vår tvåa. Vi söker därför en 3:a i villastan/lugnet som vi kan byta med vår 2:a. Bytes information: 2:a på 68 kvm + klädkammare, två förråd, hiss i hus och balkong. Vi är : Rökfria, fast inkomster med mkt bra referenser. Endast förstahandskontrakt är intressant. OBS!! Har fått mer än 30 svar på folk som vill ta över vår lägenhet. Detta kommer ej vara aktuellt om du inte har någon lägenhet att erbjuda eftersom vi själva inte vill bli bostadslösa.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

3:a bytes mot 4:a

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej. Vi har en fin lägenhet i toppskick på Villastan i Borås. Lägenheten ligger precis jämte Annelundsparken i Borås. Lägenheten är välplanerad med stora rum. Ljust tapetserad och parkettgolv i stor del av lägenheten. Det är ett lugnt hus med trevliga grannar. Vi vill byta mot en fyra eller trea, på markplan med tillgång till uteplats, i Borås. Hör av dig om du är intresserad.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Större lägenhet i Borås finare områden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi söker en större hyresrättslägenhet i Borås finare områden, så som t.ex. norrmalm, lugnet, villastan, salängen, östermalm m.f då vi sålt vår nuvarande våning. Ca 3-5 r.o.k. i fint skick. Hyran är inte speciellt viktig. Höginkomsttagande egenföretagare med sambo, kan erlägga hyra i förskott samt deposition om så önskas. Vi har varken djur eller är rökare, och uppskattar ett vackert boende. Kontakta oss vid intresse! Mikael
0 kr
Blocket.se