Quantcast
Till salu inom: ”

lägenheter villastan borås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag är en tjej på 27 år som söker lägenhet i Borås. Jag söker en 3:a eller 2:a. Områden som är av intresse; Villastan, Östermalm, Salängen, Bergsbo, eller centralt. Men även andra områden i närheten av Borås centrum. Balkong får gärna finnas. Tillgång till uteplats/trädgård är ett plus. Maxhyra 5500kr/mån inkl värme och vatten. Jag har fast jobb och inga betalningsanmärkningar, samt är djur- och rökfri. Inflytt kan ske omgående eller framöver. Jag bor nu utan uppsägningstid och är därför väldigt flexibel när det gäller inflyttningsdatum. Ring gärna eller maila! Mvh Camilla
Har en fin nyrenoverad 2a på Linnegatan som jag skulle vilja byta. Lägenheten har balkong, trägolv i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten ligger på andra våning. Kabel-tv ingår i hyran. Jättefin ny tvättstuga finns i huset. Jag söker en 1a eller 2a med maxhyra 5000. Områden: nedre Norrmalm, Bergdalen, Lugnet, Villastan eller Centrum. Om ni har något intressant att byta med så hör av er! (Så länge annonsen finns kvar så är inget byte gjort.)
Nu har vi börjat tröttna på att bo mitt i centrum i vår tvåa. Vi söker därför en 3:a i villastan/lugnet som vi kan byta med vår 2:a. Bytes information: 2:a på 68 kvm + klädkammare, två förråd, hiss i hus och balkong. Vi är : Rökfria, fast inkomster med mkt bra referenser. Endast förstahandskontrakt är intressant. OBS!! Har fått mer än 30 svar på folk som vill ta över vår lägenhet. Detta kommer ej vara aktuellt om du inte har någon lägenhet att erbjuda eftersom vi själva inte vill bli bostadslösa.