Quantcast
Till salu inom: ”

lådbilar till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Tjena Tänkte sälja min lådbil nu. Bara lite målning kvar på insidan(som man nästan inte tänker på eller ser). Lådbilen har neonlyse undertill, och någon sorts lampor på sidorna. Där finns olika lägen på lamporna på sidorna. Har provkört med lådbilen max 2 gånger, så skicket är på topp. Du kan nå mig på mobil efter kl 16.15 och du kan också nå mig på mail.
Nu säljer jag våran lådbil vi byggde och sedan knappt använde då vi bara använde till ett race. den är i fint skick, den styrs just nu av ett rep som är spänt på båda sidorna om man vill fixa ratt går det säkert att göra för dem som vill pilla lite extra. på luckan som ni ser står B1 och skulle då betyda blixten nr1. denna lådbil passar super till små barn som vill pröva på bil redan i tidig ålder. passar utmärkt att köra race med sin bästa kompis!
Tuff trampbil i plåt avsedd för barn mellan 3-5 år. Det robusta stålet och hållbara detaljerna i krom gör lådbilen till en tidlös klassiker. Ratten och hjulen är tillverkade i metall vilket ger en känsla av kvalitet. Lådbilen rullar smidigt tack vare slitstarka gummidäck och lättrampade pedaler. Fint beg.skick = knappt använd ! Jätte fin faktiskt. Betalat 1600:- för den. NU 700:- prutat och klart !! Ring 0761-367478 eller 042-206850
1997 Mjuka pärmar illustrerad
1987, mjuka pärmar i presentskick, rak och ren utan namn eller skador