Quantcast
Till salu inom: ”

löpband extreme fit tm 700 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kostym

Norrköping
Ralph Lauren

Norrköping
Ralph lauren

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

5000 kr der är monterat och klart att testa EXTREME FIT TM700 UP'N RUN Varumärke EXTREME Användningsområde Träning Färger Svart Ordinarie pris 8999:- Information Löpband för den aktiva användaren som söker en lättskött dator med banprofiler, stark motor som kommer upp i en hastighet av 16 km/h. Detaljerad information Ett prisvärt alternativ för dig som vill jogga hemma. Den smarta UPn-RUN konstruktionen gör det enkelt att montera och demonteras.TM 700 har en stark motor på peak 2,5 hk som gör det möjligt att springa i upp till 16 km/h. Löpbandet har även inbyggd nivåreglering som gör det möjligt att simulera kupering under löprundan. Flera olika banprofiler att välja ibland. Teknisk data: * bandhastighet 1-16km/h * (16 nivåer) * Dator med 6 funktioner och förinställda banprofiler * Handpuls och inbyggd pulsmottagare * Transporthjul *
Löpband Extreme Fit TM 700 Inköpt för ett drygt år sedan Köpt på Team Sportia Bergvik Trodde jag skulle börja träna, men.... Jag har gått ca 60 km på det! Håller på att flytta och måste bli av med det före Torsdag. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Löpband Extreme Fit TM 700 Eldrivet med stark motor på 2,5 hk Hastighet 0-16 km/h Flera olika löpprogram Hopfällbart Kan förändra hastighet och lutning på bandet Inbyggd Fläkt dryckhållare Transporthjul Handpuls och inbyggd pulsmottagare Inga fel, nyinköpt för ett år sedan men endast använt ca 10 gånger.
I mycket gott skick, obetydligt använt. Köpt på Teamsportia. Nypris 9000:-