Quantcast
Till salu inom: ”

lantligt hus uddevalla lane ryr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lantligt beläget hus ett par km utanför Sandared. Bussförbindelser finns men är få, så har man tänkt åka kollektivt är detta inget alternativ. 4 rum och kök, toa på varje plan. Tvättstuga, matkällare och garage i källaren. En utav fyra stora garderober behåller vi för förvaring likaså ett rum i källaren. Vi har skog i närheten och trädgårdsland i anslutning till ladugården. Vi vill kunna komma och gå till detta utan att känna att vi stör. Gräsklippning och lövkrattning kan vi hjälpa till med men snöskottning sköter hyresgästerna själva. Som sagt, de som hyr får stå ut med att vi är där och grejar ibland..... 4000kr kallhyra Huset värms av bergvärme Djupborrad brunn med vattenrening Är detta något som verkar intressant, skicka ett mail och berätta lite om er själva så hör vi av oss. Skickar gärna fler bilder på huset. Endast utomhusbilder då vi håller på att renovera invändigt. Inflyttning sensommar, tidig höst.
Vi är en barnfamilj som nu letar bostad i Östergötland. Vi letar efter ett hus med plats för fyra barn, gärna lantligt. Vi bor just nu i ett hus utanför Vetlanda som vi har hyrt i nästan tre år, men nu är det alltså dags för oss att flytta. Vi skulle gärna bo i ett hus med pendlingsavstånd till en stad. Har du ett hus som du vill hyra ut till oss så kontakta oss gärna, antingen via mail eller telefon.
Vi är en barnfamilj som nu letar bostad i Halland. Vi letar efter ett hus med plats för fyra barn, gärna lantligt. Vi bor just nu i ett hus utanför Vetlanda som vi har hyrt i nästan tre år, men nu är det alltså dags för oss att flytta. Vi skulle gärna bo i ett hus med pendlingsavstånd till en stad. Har du ett hus som du vill hyra ut till oss så kontakta oss gärna, antingen via mail eller telefon.
Hus att hyra i Nära till Uddevalla, Trollhättan Och Vänersborg. huset är 4 rok 120 kvm. det är ett nybyggt varm garage på 37 kvm. uthyres minst 2 år till att börja med. el ca 750:- i snitt per månad. huset värms upp med luftvärmepump. braskamin finns om man vill elda med ved. kall hyra 5200:- nås lättast per mobil 070-6308484 eller meil.