Quantcast
Till salu inom: ”

lars birgersson konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Konst. Olja av Lars Agger. Stor olja på duk "Gult träd" från år 2000. Format ca 105 x 85. Inköpt direkt av konstnären via Galleri Hera i Stockholm för 16.000 kr, en ägare. Lars Agger är född 1944 i Köpenhamn och är representerad på bl.a. Statens konstråd samt en rad museer och offentliga institutioner i Sverige. Se länk nedan till Galleri Hera där Lars precis har haft utställning av nya verk. http://www.gallerihera.se/konstnar_info.php?id_gcat=42 http://www.ingelaochlarsagger.se/Lars_CV.html
Augusti media | Utg. 2014 | Förlagsband. | 136 s. | 9789163180064 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Boken Lars Stenstad - Collage, gouache och invävda minnen innehåller till största delen konstnärens bilder från de senaste 15 åren. Lars är kanske mest känd för sina träsnitt, och ännu tidigare oljemålningar. När han passerade 80 avslutade han det tunga arbetet med träsnitt och tryckpress. Collage och gouacher tog över och i den här boken valde han att visa bilder från den senare perioden. Hans stora textila bilder får fungera som länk mellan de olika uttrycken. Korta kommentarer till bilderna ger betraktaren tillgång till Lars bildspråk, och nycklar till de abstrakta bilderna. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. OBSERVERA: DENNA BOK KOMMER VI INTE ATT KUNNA SKICKA FÖRRÄN EFTER SJUNDE JANUARI.
Natur&Kultur. 2009. 172 s. Inbunden. 29,5x25cm. 1150 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Det finns ett första album, en början på allt, där jag ligger svartvit och sparkar på sängöverkast och mjuka filtar. Storögd, liksom uppfordrande, ser jag på världen. Sida efter sida, från famn till famn, i solgata och slagskugga Mamma var vacker som en filmstjärna, hennes händer så mjuka och varma. Och pappa med våtkammad Elvislugg. Hans goda mockajacka luktade piptobak, trygghet, värme. I En liten konstnär berättar Lars Lerin i ord och bild om sin uppväxt i det värmländska samhället Munkfors och om den slingriga vägen till vuxenlivet. Om upptäckten att det var pojkar han förälskade sig i. Det är en stark, osminkad skildring av en tid som inte tålde några avvikelser. Jag var pojke och skulle spela fotboll. Måste gömma mig bakom skolhuset för att det inte skulle synas att jag hoppade hopprep, hage, snodd Samtidens normer förblindade. Det var i kärlek som mina föräldrar försökte omskapa mig. Om jag inte ägt en sådan inre styrka och envishet hade jag kanske dukat under för denna kärlek..
Orosdi Back | Utg. 2016 | Pocket. | 0 s. | 9789186593933 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Lars Arrhenius (f. 1966) är verksam både i Sverige och utomlands. Han har skapat konstverk, filmer, grammisnominerad musik och utsmyckningar. Han är representerad på bland annat Moderna Museet, Nationalmuseum, Stedelijk Museum, Stuttgart Kunstmuseum och Victoria and Albert Museum i London. I den här boken får vi ta del av Lars konstnärskap om samhället, individen, livet och döden. Gestaltat i serier, väggkonst, musik, sällskapsspel, tv-program och performances.  Denna bok ingår i Orosdi-Backs serie Svenska illustratörer och konstnärer. | LEVERANS: Denna bok har vi på ett lager utanför stan och kommer att skicka från oss inom cirka 5 arbetsdagar.
Utgiven av Stiftelsen Värmlands Museum och Värmlands Museiförening. Första uppl. 2000. 92 s. Inbunden med skyddsomslag. 21,5x15,5cm. 311 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. UTSTÄLLNINGAR 1991-2000. Värmlands Museums årsbok Värmland förr och nu 2000. "Under tio år har tio betydande, väletablerade konstnärer gjorts kända för en större allmänhet genom stora utställningar på Värmlands Museum. /.../ Tio konstnärer har givit oss inblick i lika många temperament, men alla har Värmland som gemensam nämnare. /.../ De tio konstnärerna som presenteras är: SVEN FRÖDIN / LENA CRONQVIST / LISS ERIKSSON / INGEMAR LÖÖF / GERD GÖRAN / NIKLAS GÖRAN / LARS LERIN / HARRY MOBERG / JÖRGEN ZETTERQUIST och STIG OLSSON. Rikt illusterad samt analyser av de tio konstnärerna av Fred Andersson. Dessutom utblickar mot europeisk konst och filosofi.