Quantcast
Till salu inom: ”

lars tärning konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Larsen 4 i nyskick, spelar mycket fint. Medföljer 4 par sd fötter att ställa högtalarna på. Pris nya 6000-7000:- Larsen 4 har en förmåga at sticka ut trots att dess största fördel är att den smälter in. Den är elegant utan att vara överdådig, men framförallt är det som kommer ur den fantastiskt. Det rika ljudet statuerar ett tydligt exempel i Larsens högtalartradition. Larsen 4 är designade efter Stig Carlssons unika idéer och ska placeras tätt mot den bakomvarande väggen. Larsen 4 är en basreflexlåda i MDF på 22 liter som avstämd till 28hz. Baselement med pappersmembran och gummikant med låg distorsion. Bakom baselementet finns en dämpfilt för renare återgivning av mellanregister. Diskantelement med kalottmembran av konstsilke.
Peugeot 206 ** SÅLD Till Lars **** Mätarställning: 8200 mil Färg: silvermetalic Karosseri: Cab Info: ABS bromsar, AC, Airbag förare & passagerare, Elhissar fram, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Komplett ifylld servicebok, LM-fälgar, Multifunktionsratt, Servostyrning, Stolvärme fram, Svensksåld, Yttertemperaturmätare, Kamrembyt, 2ägare, Fler bilder på www.hisingebil.se MRF-Garani Bör ses Extrauppgifter Märke: Peugeot Drivhjul: Framhjulsdriven Modell: 206 CC Hästkrafter: 108 Hk I trafik: 2004-08-23 Motorstorlek: 1587 cc Biltyp: Cab CO2-utsläpp: 166 g/km Färg: Ljusgrå
Hej, säljer ett par Larsen 4, svarta, i absolut toppskick inkl emballage och med SD-fötter. Från 2009. Låter föträffligt och är anpassade för användning i "vanliga" vardagsrum. "Larsen 4 har en förmåga at sticka ut trots att dess största fördel är att den smälter in. Den är elegant utan att vara överdådig, men framförallt är det som kommer ur den fantastiskt. Det rika ljudet statuerar ett tydligt exempel i Larsens högtalartradition. Larsen 4 är designade efter Stig Carlssons unika idéer och ska placeras tätt mot den bakomvarande väggen. Larsen 4 är en basreflexlåda i MDF på 22 liter som avstämd till 28hz. Baselement med pappersmembran och gummikant med låg distorsion. Bakom baselementet finns en dämpfilt för renare återgivning av mellanregister. Diskantelement med kalottmembran av konstsilke." Länk till dessa hos Larsen: http://www.larsenhifi.com/larsen4.htm Pris: 3500 kr (100% prutat och klart). Skickas tyvärr inte. Finns på Kungsholmen. Ev. BYTE till trevlig förstärkare / för- slutsteg ( ev. +/- pengar). Annons kvar=Larsen kvar. carlsson mvh
Passionista förlag. 2010. Hårda pärmar, inbunden bok i mycket fint skick. 168 sidor. Naturmänniskan och konstnären Lars Lindroth i Hammerdal har kommit ut med boken ?Hundvakt och hundår Ö episoder i en naturmänniskas och konstnärs liv?. Där berättar Lars om barndomen vid Ångermanälvens strand i Ramvik, storfiske vid öringbäckarna, om Atlantens minor under sina färder på haven, strapatser i skogarna och i fjällen och om sitt engagemang i miljörörelsen. Där ryms porträtt av hans medresenärer och erfarenheter från hans yrkesliv som jaktvårdare och konstnär. Han skriver om medmänniskor, kärnkraft och sina många hundar. Fram träder en person med öppet sinne och förmåga att skildra sina intryck i skrift, bild och skulptur. Övre plan.
Ordfront Förlag. 2013. 334 s. Vikt. 1,6 Kg. Inbunden. Ny. Oläst. Lars Hillersberg (1937-2004) låter sig inte beskrivas så lätt. Han var konstnär och serietecknare, satiriker och ansvarig utgivare, obstinat elev och älskad lärare, en outsider med åtskilliga vänner på insidan. Som alla trovärdiga satiriker var han moralist, med ett kall som obekväm sanningssägare. Hans kompromisslöshet skaffade honom både anhängare och fiender, och kontroverserna har länge överskuggat konstnären. Men Lars Hillersberg var också en fenomenal tecknare och kraftfull målare. Han var tidigt ute med installationer och en föregångare i sitt sätt att involvera media i sitt arbete. Den här boken ger en unik inblick i Lars Hillersbergs liv och konstnärskap. Bokens tre skribenter Andreas Berg, Annika Öhrner och Ulf Linde låter oss följa Lars Hillersberg genom skoltid, utställningar, kollektivboende och utsvävningar. Vi får kika in bakom kulisserna på satirtidningen PUSS (senare följd av Utslag och Gatskrikan). Vi får läsa om mediestormarna, anklagelserna om antisemitism och storbråket om hans konstnärslön. Och vi får komma nära den svårgripbara personen Lars Hillersberg. Allt till ett sprakande fyrverkeri av hundratals fotografier och bilder utvalda av Valdemar Gerdin och Andreas Berg.