Quantcast
Till salu inom

"lejonkaniner till salu säljes"

Svalöv
3 dagar

2 Kaniner och 3 burar

2 500 kr
Blocket.se
Butik Kävlinge
10 år

Teddy/lejonkaniner

300 kr
ABC-Annons.se
Kungsbacka
1 månader

Lejonkaniner

400 kr
ABC-Annons.se
Simrishamn
10 år

Lejonkanin

ABC-Annons.se
Malmö
11 år

Lejonkanin hona

200 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
11 år

Lejonkanin ungar

200 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Landskrona

Lejonkanin bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Min lilla Eddie söker nytt hem . Han är född 05-04-10 och är en grå Lejonkanin. Han är väldigt nyfiken av sig och är ute minst två timmar om dagen tillsammans med min dvärgpinscher. Men han är något försiktig av sig så behöver komma till en familj som har mycket tid till honom. Jag jobbar själv fulltid och är borta största delen av dagen och har inte den tiden han behöver . Valt att Skänka honom eftersom hemmet är viktigare än pengarna.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Klippan

Kaninbebis till bra hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan nu finns det bara en hane kvar. Bamse. Kan inte behålla honom eftersom jag har en hane själv. Denna sötnosen är 6 veckor gammal. Är just nu en ute kanin och kan gärna forts vara det om det finns möjlighet. Han är jätte söt och kommer ha hängande öron och fluffig päls. Mamman är lejonkanin o pappa dvärgvädur. Annars kan jag även sälja innebur. Har 2 olika med olika mått. Kaninens bas föda är hö och det måste finnas i buren hela tiden. Det hjälper o slita ner tänderna. Som sagt gratis till bra hem !!! :)
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kävlinge

Supersöta lejonkaniner

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Trevliga och tama lejonkaniner säljes 2 honor och 2 hanar Kaninerna bor ute men kan så klart även bo inomhus. Bilder mailas vid förfrågan 100 % renrasiga lejonkaniner Höstlovs pris Honor 300 kr och hanar 200 kr Vid leverans är kaninernas klor klippta samt bettfelskontrollerade Övergångsfoder medföljer Härstamningsbevis om så önskas, Välkommen att hälsa på Dillgårdens Kaniner i Löddeköpinge !
200 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kävlinge

Supersöt lejonkanin

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Underbar hona till salu enligt bild, 8veckor. Mina kaniner bor ute men kan så klart även bo inomhus. Fler bilder kan mailas vid förfrågan 100 % renrasig lejonkanin Vid leverans är kaninernas klor klippta samt bettfelskontrollerade Övergångsfoder medföljer Härstamningsbevis om så önskas, Jag har även en kull som är 2 veckor som blir leveransklar till jul ! Välkommen att hälsa på Dillgårdens Kaniner i Löddeköpinge !
200 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kronobergs län

Ulliga kaninpojkar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söta ulliga kaninpojkar söker nya hem. Mamman är dvärgvädur/lejonkanin och pappan lejonkanin. Det finns 1 hane 11 veckor och 1 hona + 3 hanar 7 veckor. Den äldste kaninen är överst. Har även burar, en ny + två beg. Den ena buren har rostigt galler, men går att sprutmålas och den andra buren saknas klämmor att sätta ihop botten med gallret med. Funktions bart om man vill ha något att "börja" med. Kan även nås på tel 0737302182. Går bra med sms oxå.
0 kr
Blocket.se