Quantcast
Till salu inom: ”

söta lejonhuvade kaninungar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Virkbok

Ovanåker
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En liten blandning av dvärgvädur och lejonhuvad. Fyra supersöta och lugna kaniner. 1 Hona och 3 Hanar. Snart dax för dom här söta ungarna och lämna boet. Och om du/ni ser en kanin ni vill ha får ni gärna tinga dom. Kommer ta 150 kr för dom. Och vill ha in 100 kr på mitt konto i samband med att ni tingar och 50 när ni hämtar kaninen. För att slippa oseriösa köpare. Och om ni tingar är kaninen eran. fler bilder på hemsidan. http://kaninertillsalu.blogg.se/ Först till kvarn. Pris kan diskuteras. HEM ÄR VIKTIGARE ÄN PRIS
Säljer nu lilla söta Simba. Han är en renrasig lejonhuvad i färgen blå. Född 9 juni förra året så inte riktigt 1 år ännu, han är väldigt liten i växten och ser nästan ut som en söt liten kaninunge. Hur snäll och glad som helst, väldigt framåt. Lill grabben vill komma till någon som kan ge honom mycket uppmärksamhet och gos, han gillar även hoppning lite. Han är nu ute kanin så han kan bo antingen inne eller ute. Mejla för fler bilder. För mer info gå in på www.svartvidets.webs.com Är du intresserad men inte har bur och så, läs under till salu!
Jag har fyra lejonhuvade kaninungar till salu.1 hane & 3 honor.De är leveransklara den 20 maj.Men det går bra att välja en eller flera kaninungar nu.De är vana att bo utomhus men det går lika bra att ha dem inne.De är jättekeliga och söta och passar perfekt för familj med barn eller som första gångs kanin eftersom det är en liten ras som kräver inte mycket pälsvård.(sista bilden är tagen när ungarnas mamma och pappa var små)För mer info och bilder ring,sms:a,maila eller gå in på kanin.webuda.com Ring från kl 16.00 OBS!Ring ej på måndagar,sms:a eller maila istället.
5st.Söta kaninungar av rasen lejonhuvad dvärgvädur till salu. Dom är nu 7 veckor och redo och lämna sin mamma. Dagligen hanterade av både vuxna och barn. Rasen är en mycket lugn och lätthanterlig kanin. Storleken blir som en dvärgvädur men med mer päls. Följande finns till salu: Bild 1: Betty, gul/svart japantecknad hona. Bild 2: Bianca, madagaskar hona. Bild 3 Bimbo, gul/blå japantecknad hane. Bild 4 Blixten, gul/svart japantecknad hane, samt Baloo som ser exakt ut som Blixten. Ungarna säljs med härstamningsbevis. Efter noggrant utvalda och lugna föräldrar. Välkomna att höra av er!
3st.Söta kaninungar av rasen lejonhuvad dvärgvädur till salu. Dom är nu 7 veckor och redo och lämna sin mamma. Dagligen hanterade av både vuxna och barn, mycket tama och gosiga! Rasen är en lugn och lätthanterlig kanin. Storleken blir som en dvärgvädur men med mer päls. Följande finns till salu: Bild 1 hona, såld. Bild 2: hona, såld. Bild 3 Bimbo, gul/blå japantecknad hane. Bild 4 Blixten, gul/svart japantecknad hane, samt Baloo som ser exakt ut som Blixten. Ungarna säljs med härstamningsbevis. Efter noggrant utvalda och lugna föräldrar. Välkomna att höra av er!