Quantcast
Till salu inom: ”

levin orkestergitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin Levin orkestergitarr modell 27 från 1947. Gitarren är nyrenoverad, med omsatt hals, nya band, nya stämskruvar (grover sta-tites) m m. Gitarren har varit med en hel del och har en hel del dings och några lagade sprickor, men låter och fungerar utmärkt med låg stränghöjd. Väska finns ej. Som axelbandsknopp sitter ett jack med tillhörande sladd, efter en tidigare mick-installation. Micken finns kvar och kan köpas för en billig penning. Bytes eller skickas ej.
Gitarr Takamine (Made in Japan) med hardcase. Mycket ovanlig modell. Inbyggd stämapparat samt "cool tube". Förförstärkare CTP 1 med eq. Gitarren är i gott skick. c:a 5 år gammal. Pris: 8.000:- nypris var 14.500:- när jag köpte den. Gitarr Levin orkestergitarr från 1955 i ovanligt gott skick. Den fyller ju 60 nästa år. Helt befriad från mikrofoner etc. Ljudet är ganska hårt som det skall vara på en orkestergitarr. Helt underbar att spela på. Håller stämningen bra. Pris 6.500:-
Jag har till sist beslutat mig för att sälja min ögonsten, en Levin från 1937! Förutom att den är väldigt vacker, är den i gott skick och en dröm att spela på och låter underbart! En klenod och ett superinstrument!!!
Levin orkestergitarr köpes
Samlarobjekt aukustisk Levin orkestergitarr I fint skick säljes. Låsbart fodral medföljer. Pris 8000 kr. eller högstbjudande.