Quantcast
Till salu inom: ”

levin gitarrluta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu lite instrument då pengar behöver komma in. Ashbury mandolin: nyskick. Kostar ca 4500kr ny. Jag vill ha 2600 för den men är öppen för förslag vid enkel affär. Levin 117: 1200kr-SÅLD Levin gitarrluta Ovanlig 3500kr-Såld Bäst är sms men ringa och mail funkar de me:) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En tidig Levin gitarrluta modell-120 från 1931 (82 år gammal) med välvd botten i ett fint skick både spelmässigt, och den intonerar klockrent Svensk lönn i sidor och botten, rumänsk gran i locket, greppbräda av jakaranda och mekaniker i nysilver med benvred Att hitta ett så gammalt Levininstrument i detta fina skick är inte lätt men här har du chansen och dessutom nu till rätt pengar Övrig information hör av dej till mej OBS PRISET!
Levin Gitarrluta säljes. Instrumentet kallades "Luta i spansk stil" då de såldes av gitarrbyggare Herman Carlson Levin på 40-talet. Gitarrlutan, som inköptes för en föreställning om Carl-Michael Bellman somamren 2012, är nysträngad och i mycket fint skick. Baksidan har några ytliga repor och på sidan finns en liten lagerspricka, vilket är vanligt. Detta påverkar inte ljudet och går att fixa. Köparen får ett gitarrcase på köpet. Hämtas i Stureby eller så möter jag upp köparen inne i stan.
Hej, Jag säljer två blåa lutcase i blå läderklädda trälådor. De ger bra skydd vid flytt osv. Ett case har inget handtag, det andra med. Separat: 800 plus 700kr, tillsammans 1300kr. Gitarrlutorna har trasiga lock, men kan ev repareras av händig hantverkare. De har även mikrofoningångar med mikkar. Pris: 1000kr styck, 1700kr tillsammans. Casen passar till mindre lutor, Levin gitarrlutor, eller Folkfriends gitarr luta som finns på bilden, osv. Ring om dimensioner. adam
En Levin gitarrluta av typen Taube-luta. En klassiker med sex bassträngar och mycket bra ton. Några repor och två mindre sprickor i botten utan påverkan på ljudet. För övrigt i fullgott skick. Ny extra bassträngsats medföljer samt vadderat tygfodral.