Quantcast
Till salu inom: ”

lifan 250cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lite använd, säljes pga Epa köp. Orion 250cc dirtbike med 17 tums framhjul och 14 tums bakhjul. Utrustad med kraftiga och fina aluminiumfälgar. 250cc Luftkyld Lifan motor med 5 växlar samt el-start och kickstart. 30mm förgasare. Många påkostade aluminiumdetaljer. Utrustad med en kraftig sving med ställbar bakdämpare. Up-side down gaffel och uppdaterad ram gör banegenskaperna perfekta. Max hastighet: upp till 130km/h beroende på drevning. En riktigt rolig maskin. OBS! Elstarten funkar ej just nu( troligtvis solenoiden) men så klart kickstarten fungerar hur bra som helst. Ring 076-83 86 403 OBS! Ingen prutmån på detta pris!!
Hej nu är det dags att sälja min projekt pga har ingen plats längre till den. tricke 250cc är inte regad ramen är svetsad och förlängd behövs lite jobb bara att montera 95% är färdigt motor funkar växellåda funkar lampor funkar. fälgar som är på bilden ingår inte har blåtfälger till den. 8500 eller bud jag kan tänka mig bytta kom med förslag ops inget med 2 hjul
Bakhjulsdriven Lifan 250cc, vägregistrerad men avställd och obesiktigad. Lite småfix som blinkers, bromsljus, vet inte om lamporna fram är godkända. Backen är urkopplad/borttagen i bakvxl, vet inte om det går att fixa annars fungerar den som den skall. Jag har bytt motorolja och olja i bakvxl, ny laddningsregulator, nytt startreglage + chokewire och fixat till ljuddämparna bak. Det är en kina-atv för 7000kr i bruksskick så man får ta det för vad det är men den är lättmekad och delarna är riktigt billiga. Ny röd plast + nya stänklappar sitter på. Obs!! Prutar inte på 7000kr.
Vill du åka med stil till jobbet? Är en kopia av Viragon, Yamahadelar passar! Men Lifan har även bak skivbroms! bensinsnål, billig försäkring och klarar motorvägen utan problem. Har gått 280 felfria mil. Nya drev, två tänder mer för lägre varv, och kedja är bytt. Nytt High road styre. sänkt bak 3 cm med customdämpare. Lås följer med + Laddare och vindskydd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det blev inget körkort så nu säljer jag min LIFAN250cc i gott skick. Smidig hoj=lättkörd, billig i drift/skatt mm. Har endast gått 600 mil (se bild) Servad och välskött! Spinner som en katt! Har stått i varmgarage 1 1/2 år Avställd. Pris 5992:- Kan diskuteras vid snabb affär Först till kvarn. Tel: 0720-468064 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.