Quantcast
Till salu inom: ”

250cc cross motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja min cross pga bristande intresse, Det är en Yamaha Yz 250cc år 2004 men går fortfarande som ny.. Fin i motorn och enkel kickad, Startar alltid på första eller andra kicken då den är varm.. Har inte haft något problem med den sen jag köpte den förra året och då var det helt nyrenoverad inuti i o den är endast körd ett fåtal gånger efter renoveringen.. Kolven har gått ca 10timmar. Vid intresse ring mig så kan vi slå ihopp en bra affär :)
Hej! ska nu sälja min cross som tjänat mig väl. Men som tyvärr nu måste säljas pga moped köp. motorn är då på 250cc med 5 växlar. Där finns även batteri på den för elstart. nu till det tråkiga: när jag har åkt så har jag använt knäskydd utan byxor. Vilket har orsakat repor på sido kåporna fram. vill ni veta mer om den så ring eller maila mig. ( kollar mailen minst 1 gång om dagen )Ej prutbart då jag behöver pengarna.
hej ska nu sälja crossen. går fint i motorn. följer med två säckar med plast så man kan byta färg på den till röd vit eller svart. eller om man vill blanda. =) följer med lite nya lager och luftfilter packningar och smått och gott. Har även kläder om de är av intresse. 14.000:- bvsa byte mot bil båt skoter allt av intresse.
sista cansen annars går den till isbil då ska länsman bort på grund av andra projekt ej för den blyge motor är en pigg b230f som startar å går bra med tillhörande 5växlad låda inga missljud eller oväsen i drivlinan runt 11 tusen mil för bes behövs fjädrar fram och laga ett hål i förar stolpen till tuffad med vita glas fram,svart/röda bak ljus duktigt sänkt m,m m,m bes å skattad några månader till för mer info ring maila eller smsa extra ljusen finns ej kvar! bytes endast!!! mot cross minst 250cc,traktor,eller diesel bil men cash is king
cross YZ yamaha 250cc 95a säljes pga tidsbrist, funkar kanon något fel på bakbromsen dock. Ny renoverad motor därefter körd på skogsvägar och liknande i tio timmar sen blivit stående. Säljes ihop med en yz 200 enduro modell 97a som har varit stående i tio år. Bytte åt mig den i våras fick igång den men gick ej rent, behövs nog bara en rejäl genom gång/rengöring surade ner sig. Hade endast gått i ca 20 timmar sen ny pga olycka. Säljes ihop för 1500 el högstbjudande