Quantcast
Till salu inom: ”

cross 80 kubik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej har en 80 kubiks cross årsmodell vet jag inte det är lite att göra byta impeller och frikopplingsvajer och en balskärm om man nu vill de impellern är jättelätt att byta och kostar runt 250 spänn . den startar och är riktigt pigg men har inte kört den mtp impellern säljes i befintligt skick priset är lågt så prutare behöver inte göra sig besvär 1000kr eller högst eller andreas först till kvarn maler ring
Säljer 80 kubikare på grund av att grabben vuxit ur den.Årsmodell 2008. Den är inköpt på Nilssons Motor i Fagerhult i maj 2011 (kvitto finns). Grabben har åkt cirka 10 timmar på den. Det är en tvåtaktare och startar/går utan några som helst problem. Jag har bytt gasvajer, gashandtag på den samt oljebyte 2 gånger på den. Crossen är i väldigt bra skick! Separat oljetank till bensinblandning under sadlen. Endast telfonsamtal! Prutare undanbedes! Lånad mail! Finns i Alvesta för beskådning!
Går fint och är automat. om du är intresserad så kontakta mig via telefon.
Yamaha cross -87 (xz) 80 kubik
Hej!! Säljer nu sonens cross pga bristande intresse. Det är en Yamaha, 80 kubikare, halvautomat med kickstart. Passar barn mellan 7-9 år. Vet inte så mkt mer om den... Kom och kolla och provkör istället. Vid snabb, smidig affär utan prut ingår hjälm i nyskick och nackskydd. Välkommna att komma och titta! Svarar på mobil och mejl.