Quantcast
Till salu inom

"ligghall säljes"

Sverige
9 år

Lösdrift, Hästhotell

Hyrahyra.se
Östersund
3 dagar

Plats i Lösdrift från April

1 800 kr
Blocket.se
Tierp
9 dagar

Ligghall

40 000 kr
Blocket.se
Norrköping
10 dagar

Lösdriftsplatser och boxpla...

2 500 kr
Blocket.se
Mölndal
10 dagar

Bortskänkes

Blocket.se
Sollefteå
1 månader

Häst gård 20 hektar säker gård

3 100 000 kr
ABC-Annons.se
Borlänge
2 månader

Lediga boxplatser samt lösd...

1 300 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Östergötlands län

Islandshästbete

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Åldersblandade sto-& valacflockar på vackra Kallsö i Sankt Anna skärgård. 50ha, fält, skog, sjöängar, berg. Med stenmurar och havet som gräns. Det omväxlande landskapet gör hästarna musklade och säkra på foten och håller en bra grundkondition. Tillgång till ligghall året om. Bra bete även för eksem och fånghästar som brukar få mindre problem här än på många andra beten. Daglig tillsyn, verkning av hovar och avmaskning ingår i priset. (pristillägg för eksemskötsel och oftare verkning av fånghovar.) Maj - okt, 700kr/månad. Nov, - april 1000kr/månad. inklusive moms. Välkommen till www.sanktannaislandshastar.dinstudio.se Eva Johansson
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skövde

Hästgård i Skövde uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Nybyggd hästgård nära ridskolan i Skövde uthyres. Huset, som är totalrenoverat och tillbyggt 2011, är på ca 130 kvm. Det finns 3 sovrum, 2 badrum. Groventre och separat tvättstuga. Ny värmepump (jordvärme) ger låga kostnader för uppvärmning och varmvatten. Nybyggt stall med 4+1 boxar, spolspilta, uppvärmd sadelkammare. Ridbana 20x40 m. Ligghall. Flera hagar. Huset kan hyras ut delvis möblerat, om så önskas. Vid tillträde kan vissa boxar vara uthyrda, vilket i så fall ger en intäkt om 1000 kr/mån. Referenser önskvärda. Hyra: 10 000 kr/månad i kallhyra.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Lösdrift / box på Sjunkarödsgård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lösdrift: - Fri tillgång till hösilage - Stor ligghall med halmbädd - Stora hagar - Sommarbete - Belyst paddock med hindermaterial - Uppvärmd sadelkammare - Spolspilta _________________ För dig som önskar box, vänligen kontakta mig för mer info. Vi är ett härligt hästgäng i Sjunkaröd som tar ansvar och ser till hästens bästa. Godkänd säker hästgård LRF och agria. Är du intresserad, maila eller ring för mer information(obs, vi tar ej in hingstar).
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jämtlands län

Vill hyra liten gård utanför Sveg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Händig, självständig tjej med med två hästar och fyra katter letar efter en liten gård att hyra i närheten av Sveg. Hästarna går på lösdrift i dagsläget och vill fortsätta med det, så ett fint stall är inte nödvändigt men däremot loge/garage/ladugård eller liknande att använda som ligghall. Har bott relativt enkelt de senaste 6 åren så det är inget hinder om huset inte har vatten/avlopp inomhus etc. Indragen el är egentligen det enda kravet. Gärna veduppvärmning. Jag ska gå en utbildning i Sveg och önskar hyra för minst ett år framåt.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord