Quantcast
Till salu inom: ”

ligghall säljes

F

Tidigare annonser till salu

Letar du plats till din häst?! nu finns det en plats ledigt i vårt lösdriftsstall. Vi bor 4km från jämjö, i Orranäs. Du och din häst har tillgång till: ligghall fri tillgång till hö i fodernät uppvärmd sadelkammare fina ridvägar volt ev ridhus, 10 minuters ridväg 15 min ridväg till havet stora fina hagar pris gör vi upp tillsammans, beroende på vilka tjänster man vill ha. Maila mig och berätta om dig och din häst Emma
Åldersblandade sto-& valacflockar på vackra Kallsö i Sankt Anna skärgård. 50ha, fält, skog, sjöängar, berg. Med stenmurar och havet som gräns. Det omväxlande landskapet gör hästarna musklade och säkra på foten och håller en bra grundkondition. Tillgång till ligghall året om. Bra bete även för eksem och fånghästar som brukar få mindre problem här än på många andra beten. Daglig tillsyn, verkning av hovar och avmaskning ingår i priset. (pristillägg för eksemskötsel och oftare verkning av fånghovar.) Maj - okt, 700kr/månad. Nov, - april 1000kr/månad. inklusive moms. Välkommen till www.sanktannaislandshastar.dinstudio.se Eva Johansson
Nybyggd hästgård nära ridskolan i Skövde uthyres. Huset, som är totalrenoverat och tillbyggt 2011, är på ca 130 kvm. Det finns 3 sovrum, 2 badrum. Groventre och separat tvättstuga. Ny värmepump (jordvärme) ger låga kostnader för uppvärmning och varmvatten. Nybyggt stall med 4+1 boxar, spolspilta, uppvärmd sadelkammare. Ridbana 20x40 m. Ligghall. Flera hagar. Huset kan hyras ut delvis möblerat, om så önskas. Vid tillträde kan vissa boxar vara uthyrda, vilket i så fall ger en intäkt om 1000 kr/mån. Referenser önskvärda. Hyra: 10 000 kr/månad i kallhyra.
Lösdrift: - Fri tillgång till hösilage - Stor ligghall med halmbädd - Stora hagar - Sommarbete - Belyst paddock med hindermaterial - Uppvärmd sadelkammare - Spolspilta _________________ För dig som önskar box, vänligen kontakta mig för mer info. Vi är ett härligt hästgäng i Sjunkaröd som tar ansvar och ser till hästens bästa. Godkänd säker hästgård LRF och agria. Är du intresserad, maila eller ring för mer information(obs, vi tar ej in hingstar).
Händig, självständig tjej med med två hästar och fyra katter letar efter en liten gård att hyra i närheten av Sveg. Hästarna går på lösdrift i dagsläget och vill fortsätta med det, så ett fint stall är inte nödvändigt men däremot loge/garage/ladugård eller liknande att använda som ligghall. Har bott relativt enkelt de senaste 6 åren så det är inget hinder om huset inte har vatten/avlopp inomhus etc. Indragen el är egentligen det enda kravet. Gärna veduppvärmning. Jag ska gå en utbildning i Sveg och önskar hyra för minst ett år framåt.