Allt till salu inom "minigris"

Sortering:
Svenljunga
8 dagar

Minigris

1 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
27 dagar

minigris kultingar

2 000 kr
Blocket.se
2 månader

Minifrys Matsui

600 kr
Blocket.se
Vaggeryd
3 månader

Minigris kultingar

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Minigrisen Frida

129 kr
NYTT Bokus
Butik

Doris och Ester

212 kr
NYTT Book Outlet
Butik

Den mystiska gästen

80 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Mullsjö

Minigrisar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi är 2 underbara kelgrisar vid namn Assar och Ozzy. Ändrade boendeförhållanden har gjort att vi nu vill hitta ett nytt boende, tillsammans. Vi är renrasiga minigrisar, 5år gamla. Vi är vana vid att bo i lada och utomhus! Lägenhet är inget för oss. Kraven är enkla, ett gott hem och att vår matte och husse får hälsa på oss efter flytten! De ombesörjer också vår resa hem till er, dels för att kolla att ni är vettiga! Djurvana personer, endast!
500 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Simrishamn

Minigrisar och Get

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej ska nu göra oss av med våra Minigrisar och vår get pga att vi ska flytta. Minigrisarna är en kastrerad galt och en sugga. Den kastrerade galten är ca 4år gammal och är jätte snäll. Suggan är ca 6år gammal och är jätte snäll men är lite blyg av sig.Grisarna säljes gärna parvis men går att sälja var för sig. Geten är ca 4år gammal och är både snäll o tillgiven. pris på minigrisarna 400kr styck pris på Geten 300kr
300 kr
Blocket.se
Djur  ·  Enköping

2 st. minigrisar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Vi har 2 st. minigrisar, som vi tyvärr måste placera om p.g.a. vissa omständigheter. Det är 2 tjejer på ca. 3 år. Vi har haft dem sedan de var 8 veckor gamla, inköpta hos Bodils minicirkus. Vi letar nu efter ett bra hem åt dem, där de får vara ute, som de är vana vid. Och att de får vara tillsammans. Absolut inte till lägenhet. Pengarna är inte viktiga, det viktigaste är att hitta ett bra hem åt dem. Bilder kan skickas, vid seriöst intresse. Vid intresse så ring eller mejla för mer info. Finns utanför Enköping.
500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Dalarnas län

Minigrisar Suggor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Min tid räcker inte till åt dessa mysiga brudar. Säljer dem med sorg i hjärtat. Trevliga grisar som tycker om att bli kliade. De är 5 respektive 1 år gamla. De har stam och är registrerade. Hälga är ljus och Mimmi är svart. Bra hem viktigare än pris. Vana att vara inne på stall på vintern och ute i hage på sommaren. Kan även vara lösa under uppsikt då de går dit maten leder dem så på vintern går de inte långt men på sommaren kan de vandra iväg en bra bit.
1 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Jönköping

Matbord med 6 stolar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Rejält matbord med snidade ben och 6 stolar i massivt antikbetsat trä! Något för den händige då det behöver slipas om på skivan. Ett par av stolarna har gnagmärken efter våra minigrisar på pinnen som går mellan stolsbenen. Perfekt projekt att måla om! Finns mellan Gränna & Jkpg. Mått 180x90. Nypris 5000;-...mitt pris 800;-. Bilder på skadorna kan fås på mail vid intresse. Sms:a eller maila helst då jag har begränsad tid att svara i telefonen.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj