Quantcast
Till salu inom: ”

liten bäddsoffa säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Uthyres ett litet , väldigt enkelt radhus i Maspalomas. Två våningar med sovrum och badrum på övervåningen och kök och vardagsrum på undervåningen. I vardagsrummet finns även en bäddsoffa. Totalt ca 45 m2. Det finns tvättmaskin. Huset har en liten trädgård, och på omårdet finns det ett stort poolområde. Ett perfekt boende för den som vill njuta av sol och värme, men som vill bo lite enklare och billigare. Uthyres månadsvis för 550 euro. Inkluderat el och vatten i priset. Önskar man hyra fler månader sänks priset. Hör gärna av er för mer information. MVH caroline carro_nr4@hotmail.com 0034659288916 Dusch El ingår Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Mobiltelefontäckning Swimmingpool Trädgård WC
Ljus och fräch 3-sits bäddsoffa med två kuddar. Bäddsoffan är i mycket bra skick. Den är endast använd ett par gånger och kommer från ett rök- och djurfritt hem. Längd: 2,45m Djup: ca. 1m Bäddmått: 1,10m Under soffan finns det en liten "låda" där man kan förvara t.ex. täcke och kudde då man bara använder bäddsoffan som soffa. Soffan säljs p.g.a. flytt Ring eller maila!!!
Lägenheten är nybyggd och vi är första hyresgästerna från 15 november 2011. Det är en vindsvåning. Den är 56 kvm men golvytan är 10-15 kvm större. Lägenheten har 3 st fönsterkupor och ett takfönster så den släpper in mycket ljus. Det är öppen planslösning i kök och vardagsrum. Därutvöer sovrum och ett extra rum med plats för bäddsoffa och tv. Toalett är i kakel och det är ekparkett i samtliga rum. Vi söker byte mot en 1:a el liten 2:a. Balkong är inte ett måste men är ett önskemål. Annars är låg hyra prioriterat då vi kommer att använda lägenheten för helgpendling till Göteborg.