Quantcast
Till salu inom: ”

liten lokal säljes

Eremiten
F

Tidigare annonser till salu

Festen med 2xLasse, vinyl-LP, Sida A: 1. Ah, vad Gud är god mot mej 2. Du blir glad, sjung en liten sång, är du ledsen 3. När vi går i solen 4. Är det farligt 5. Många undrar 6. Drag i lokalen 7. Julaftonsdikt Sida B: 1. Jag är färdig att explodera 2. Lämna det gamla bakom dej 3. Jesus är en verklighet 4. Berättelse 5. Jag får va hor dej 6. Nu är vi ett i Jesus låter OK, ytteromslag saknas, FRI FRAKT. Betalning till plusgiro.
Tre cowboys är på väg hem efter att ha arbetat på en boskapsfarm. På vägen hem söker de nattskydd i ett öde hus, i vilket också en flock laglösa män sökt skydd. Nästa morgon blir stugan angripen av en patrull från det lokala borgarvärnet. De bränner ner stugan, hänger överfallsmännen och förföljer två av cowboyarna efter att de dödat deras kamrat. En liten gård verkar vara det bästa gömstället för de två flyktingarna. De håller familjen på gården som gisslan och efter att i självförsvar dödat bonden, måste de dra vidare som mördare. Jack Nicholson spelar inte bara huvudrollen, utan skrev också manuset till denna pulserande westernhistoria.
En liten stad i Nebraska 1968. Efter en kort Vietnamtjänstgöring och en fängelsevistelse återvänder den oförbätterlige slarvern, familjens svarta får, Frank Roberts till Nebraska med en rad våldsamheter bakom sig och med sin gravida flickvän Dorothy. Hans bror, den lokale sheriffen Joe Roberts, är en man som vigt sitt liv åt att ta hand om hustrun och sonen och att göra Frank till en ansvarsfull man. De hör ihop genom blodsband, men står långt ifrån varandra på grund av ömsesidig misstro och bristande förståelse. Frank och Joe hamnar i en bitter och blodig kamp om ledarpositionen i livets ständigt pågående strid.
Under högsta sekretess träffas en liten grupp poliser för att koordinera ett stort tillslag mot de nya aktörerna på narkotikamarknaden - de fruktade kinesiska triaderna. Någon har läckt information om mötet och plötsligt överraskas de av ett dödligt kulregn som viner rakt in i lokalen. Detektiv John Rourke får uppgiften att snoka reda på läckan. Ju närmare sanningen han kommer desto mer svårtillgänglig blir informationen. När han är nära upplösningen får han order från högsta chefen att lägga ner förundersökningen. Rourke inser nu att han kämpar både mot en korrumperad poliskår och en stad som håller på att tas över av den kinesiska maffian.
SVT Ungdom producerar ett antal kortare filmer till en ny webbsatsning och nu söker vi killar som vill vara statister i en av dessa filmer. Inspelningen kommer att ske torsdagen den 31/3 och vi kommer att spela in 3 st scener under dagen. Inspelningen sker i SVTs lokaler på Gärdet i Stockholm och alla medverkande får en liten ersättning samt lunch. Vill du vara med? Skicka oss en hälsning så återkommer vi och berättar mer! Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.