Quantcast
Till salu inom: ”

liten motorbåt lämplig barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar liten skärgårdsstuga som ligger på vattnet! Mycket centralt på den genuina skärgårdsön, Ingmarsö. Bad direkt från husets altan eller 25 m till badstrand. Möjligt att ha med egen båt att lägga till utanför ingången, vattendjupet klarar stora motorbåtar dock ej segelbåtar. Stugan är på 50 kvm, i två plan, och har ett sovrum med 2 enkelsängar samt bäddsoffa med plats för 2 i vardagsrummet. Dusch och WC med varmt och kallt vatten. Det lilla köket har matplats för 2 personer, uteplatsen på altanen har plats för 4 personer eller fler, elspis, ugn, kylskåp, micro, kaffebryggare. På bottenvåningen ligger köket och badrum, utgång till altanen mot vattnet med utemöbler och grill. På övervåningen ligger sovrummet och vardagsrummet med TV (Boxer) och fransk balkong. Nära till öns välbesökta krog som sommartid har uteservering till kl 22.00 på kvällarna. Det finns alltså folkliv inpå knuten. Nära till Waxholmsbolagets ångbåtsbrygga och öns livsmedelsbutik med post, apoteks- och systembolagsombud. Lägenheten är vinterbonad. Sänglinne och handdukar kan hyras. Sommartid hyrs lägenheten ut veckovis, övrig tid på året går det bra att hyra även per dygn och weekends. Möjlighet att hyra liten motorbåt och även cyklar (förbeställs vid bokning). Huset är inte lämpligt för mindre barn då det är så nära vattnet och spiraltrappa till övervåningen. Ingmarsö är en levande skärgårdsö året om. Du åker båt hit och går eller cyklar på ön. Kajaker finns att hyra och Waxholmsbåten tar dig också enkelt ut till andra öar i den vackra skärgården för dagsutflykter eller en shoppingtur till Vaxholm eller Stockholm.
Underbar liten skärgårdsstuga som ligger på vattnet! Mycket centralt på den genuina skärgårdsön, Ingmarsö. Bad direkt från husets altan eller 25 m till badstrand. Möjligt att ha med egen båt att lägga till utanför ingången, vattendjupet klarar stora motorbåtar dock ej segelbåtar. Stugan är på 50 kvm, i två plan, och har ett sovrum med 2 enkelsängar samt bäddsoffa med plats för 2 i vardagsrummet. Dusch och WC med varmt och kallt vatten. Det lilla köket har matplats för 2 personer, uteplatsen på altanen har plats för 4 personer eller fler, elspis, ugn, kylskåp, micro, kaffebryggare. På bottenvåningen ligger köket och badrum, utgång till altanen mot vattnet med utemöbler och grill. På övervåningen ligger sovrummet och vardagsrummet med TV (Boxer) och fransk balkong. Nära till öns välbesökta krog som sommartid har uteservering till kl 22.00 på kvällarna. Det finns alltså folkliv inpå knuten. Nära till Waxholmsbolagets ångbåtsbrygga och öns livsmedelsbutik med post, apoteks- och systembolagsombud. Lägenheten är vinterbonad. Sänglinne och handdukar kan hyras. Sommartid hyrs lägenheten ut veckovis, övrig tid på året går det bra att hyra även per dygn och weekends. Möjlighet att hyra liten motorbåt och även cyklar (förbeställs vid bokning). Huset är inte lämpligt för mindre barn då det är så nära vattnet och spiraltrappa till övervåningen. Ingmarsö är en levande skärgårdsö året om. Du åker båt hit och går eller cyklar på ön. Kajaker finns att hyra och Waxholmsbåten tar dig också enkelt ut till andra öar i den vackra skärgården för dagsutflykter eller en shoppingtur till Vaxholm eller Stockholm. Dusch El ingår Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Tv Utegrill Uteplats med utemöbler WC Veranda
Nu har barnen vuxit ur sin båt! Därför säljer vi den i år. Det är en liten rolig båt, byggd av Malmö flygindustri. Den väger 80 kg och kan ta en snurra på 70 kg. Klarar 4-40 hk, lämpligt med 10-20 hk. Med 20 hk gör den utan vidare 25 knop. Båten säljs dock utan snurra . Nymålad i gult för något år sedan.
Liten fin båt lagom för 2 barn eller en ungdom. Lämplig för motor med 4-8 hk. Ratt med styrvajer och sits. Ej gasreglage.
Uttern D66 Exclusive i nyskick. Modellen heter numera D68. En perfekt daycruiser för upp till 7 pers men även lämplig för kortare turer med övernattning. Perfekt även för dem som gillar vattensporter. Väl tilltagen sittbrunn. Pentry med kokplatta/värmare, vattenho och färskvatten. Vattentoalett. Båten är uttagen maj -08 men endast använd två säsonger. - Gångtid 112 timmar - Motor Mercrusier 260 hk inombordare (bensin) - Bränsletank 200 l. - Maxfart 42 knop - Bredd 2,50 m - GPS kartplotter med ekolod - CD/Stereo - SmartCraft-instrument - Trimplan och Trimmätare - Eluttag 12V - Sötvattentank - Kojplats för 2 vuxna + 1 litet barn i ruff - Akterdäck kan med enkelt handgrepp göras om till soldäck eller extrabädd för 2 personer under kapell - Bord - Teaklaminatdurk - Stor badbrygga med stege. - Vattentoalett + septitank - Pentry med kokplatta o färskvattenkran - Kylskåp med frysfack - Värmefläkt på kokplatta - Låsbara stuvfack - Startspärr - Låsbygel klass 3 - 2 st brandsläckare - Dubbelbatterisystem - Elektrisk länspump - Lanternor Komplett med förtöjningstampar, ankare, båtshake och fendrar. Båten har nyservade drev och är polerad och bottenmålad. Vinter- och sommarplats på Dalarö kan övertagas. Liten repa på babord fribord åtgärdas på säljarens bekostnad.