Quantcast
Till salu inom: ”

liten spis med två plattor säljes

Tidigare annonser till salu

Hus med tillhörande lada uthyres för en längre period. Ligger fint och nära till en liten sjö(50m). I huset finns kyl, frys, spis med tvåplattor och liten ugn, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Utedass finns i ladan och vatten för tvätt och disk hämtas från brunn ca 75 m från huset. Stor och fin tomt. Vi önskar hyra ut till någon som håller efter trädgård och ev. underhåller huset. Hyran kommer baseras på detta. Maila för mer information och bilder. Endast kontakt via mail till att börja med.
Uthyrning av ett rum med egen ingång och egen dusch/toalett. Rummet är möblerad med säng en stor garderob, kylskåp, liten ugn med spis platta och soffa. Det går bussar precis utanför bl.a 118,119 och 540 mot Universitetet. T-Banan ca 5-7 min. Den vi söker ska vara en tjej, ordningsam, ordentlig, rökfri, inte har några husdjur samt en ekonomi. Känns detta intressant så hör gärna av dig via mail.
Bosch spis med varmluftsugn, utseende rostri. Ca 8 år. Men väl underhållen och fräsch. Häll med en liten en stor och två expanderbara "plattor". Knapparna/vreden är såna kan trycker på så kommer de ut så att säga. 3 ungsformar varav ena djup. Låda under där de förvaras. Fler bilder kan mailas! Har även en matchande spisfläkt av Futurum med timer (on/off) och lampa även den i rostritt. Se separat annons. sök på Futurum.
Spisen är ca 2år gammal och köpt på media markt för 8490kr den fungerar som ska förutom att den har en liten skavank på dekalplåten jag säljer den pga att det är en trefas (400V) spis och jag har bara en fas i lägenheten höjden är 90 cm bredden är 59,7cm och djupet 60,2cm(OBS spisens höjd är ej ställbar) spisen har hilight plattor och varmluftsugn . Ska ni ringa på en vardag så gör gärna det mellan kl 16 och 21 smsa kan ni göra när ni vill mvh alex
Begagnad spis, välanvänd och i mycket bra skick, inga fel alls. Säljer den endast eftersom jag fått en ny i julklapp. Mått : bredd 50 cm, höjd 90 cm, djup 60 cm, passar perfekt för en liten lägenhet. Spisen hämtar ni och bär ut själva absolut SENAST 8/1, annars åket den med dem som levererar min nya spis. Priset går EJ att diskutera, pruta alltså inte. Har ni frågor så når ni mig endast via e-mail.